За нас

 

ИНДУСТРИАЛНА АВТОМАТИЗАЦИЯ  I  РЕШЕНИЯ ОТ ЕКСПЕРТИ   

 

     МИСИЯ

     Ние от фирма Ехнатон сме водещи експерти в индустриалната автоматизация.
Повече от 20 години създаваме цялостни инженерингови решения, базирани на професионализъм и партньорство с най-добрите световни
производители. Основен подход в нашата работа е осигуряване на качество, коректност и прецизност в изпълнението.


     ЗА НАС

     ЕХНАТОН е създадена през 1996 г. Започва дейността си като дистрибутор и доставчик на електрокомпоненти и средства за индустриална автоматизация. Използвайки натрупания опит на своите инженери, развива отдел по автоматизация и изпълнява редица проекти в тази област. В годините изминава дълъг път на развитие и разширение.

      Днес ЕХНАТОН е водещо име на българския пазар на инженерингови решения за автоматизация на пречиствателни станции за отпадни и питейни води; на сложни силозни системи; на заводи в хранително-вкусовата промишленост; на роботизирани комплекси; на системи за визуална инспекция; на системи за безопасност на машини и съоръжения; системи за енергиен мониторинг и много други.  Опитът на екипа и партньорството с водещи производители позволяват на компанията да прилага авангардни решения и да изгражда автоматизирани системи за управление „до ключ“, които са високопроизводителни, надеждни и икономически изгодни.

      ЕХНАТОН е традиционен инженерингов партньор на българските машиностроители с редица успешни проекти за управление на машини с ЦПУ. Доказан доставчик на цялостни решения за индустриална автоматизация, днес фокусът на компанията е насочен и към индустриалните роботи.

      Един от проектите, с които ЕХНАТОН заслужено най-много се гордее, е изграждането, съвместно с Mitsubishi Electric, на две нови технически лаборатории по роботика и автоматика в Технически университет София и в Технически университет София, филиал Пловдив.

      Като дистрибутор на водещи производители в индустрията, ЕХНАТОН предлага на българските си клиенти висококачествени електрически елементи и апарати ниско напрежение за електроразпределение и средства за индустриална автоматизация и контрол; цялостни решения за безопасна автоматизация; системи и решения за машинно зрение в индустрията.

      Най-голямото богатство на ЕХНАТОН са нейните специалисти. Фирмата дължи своите успехи и развитието си на знанията на нашите инженери, натрупани чрез постоянни обучения и многогодишен опит. Благодарение на всекидневните усилия и творческия труд на всеки от екипа, компанията върви своя път напред.


23+ години опит, 500+ инженерингови проекта, 3000+ доволни клиенти