История

 

 

      През 2017 година нашата компания навърши 20 години от основаването си. Избрахме нетрадиционен и символичен начин да отбележим юбилея и поканихме екипа на фирмата на туристически поход в Рила.


        Споделихме с колегите си радостта и им благодарихме от сърце за това, че крачихме рамо до рамо през всичките години, в които сме заедно. Обединени, се надяваме да продължим нашия професионален път и за в бъдеще.

      Голяма част от екипа се включи в похода и се обедини около идеята за символичното изкачване на върха, като всеки от екипа бе съпричастен спрямо общата цел.

       За Ехнатон организираното изкачване на връх Мальовица символизира съвместната работа на екипа през годините, преодолените трудности и постигнатите победи, вълненията и удовлетворението, колегиалното и човешкото взаимодействие.


        Благодарим и на Вас, нашите клиенти, за партньорството и доверието през всичките тези години! От името на ръководството и на цялата фирма Ехнатон ви желаем здраве, любов, единство!

 

 

 

     Еднодневен поход със снегоходки до Седемте рилски езера ни събра отново сред природата през месец март. В ръцете и компетенцията на опитни планински водачи, ентусиазираната група отбеляза във фирмената история на Ехнатон един вълнуващ преход покрай замръзналите езера. Много сняг, дружелюбно слънце, лек северен вятър и променлива облачност ни съпътстваха през целия ден.

    В духа на фирмената ни идеология „Единство“ създаваме фирмена традиция за регулярни съвместни походи и срещи в природата.

 

Нашите проекти

Бояна бизнес център Бояна бизнес център 05.05.2007

Модерно решение за сградна автоматизация в Бояна бизнес цент...

Прочети повече
Рафинерия за етанол Рафинерия за етанол 04.04.2007

SCADA система за визуализация и управление на производство н...

Прочети повече
Дестилация на спирт Дестилация на спирт 13.04.2011

SCADA система за визуализация и управление на дестилацията н...

Прочети повече
Виж всички наши проекти