Ехнатон е официален дистрибутор на фирма Pilz за България

12.06.2013

Компанията е утвърден доставчик на решения за автоматизация и безопасност на машини с приложения в металообработващата, опаковъчната, хранително-вкусовата, електронната и химическата промишленост, вятърната енергетика и много други.

Pilz има 32 дъщерни дружества на всички континенти и повече от 30 години професионален опит в предоставянето на надеждни решения за подобряване на безопасността в предприятията и оптимизиране на тяхната производителност. Ехнатон предлага цялата продуктовата гама на Pilz в България в областта на пълната безопасност при управлението на производства,  машини и процеси. Валтер Айхнер, директор на австрийския клон на Pilz, отговарящ за българския пазар, коментира:

Ехнатон съчетава предимствата на добре познат системен интегратор и доставчик на решения за българския пазар. Подписаното партньорско споразумение е официална отправна точка на нашето сътрудничество и напълно съответства на очакванията и изискванията ни за бъдещ бизнес в България”.

Стремеж към иновации

Когато се изисква висока степен на автоматизация, системите за безопасност са абсолютно необходими за осигуряване на най-високо ниво на ефективност, безопасност на процесите и оптимизация на разходите. Разработването на продукти, изпреварващи клиентските и пазарните изисквания, е най-важната задача на R&D отдела на компанията. Това е причината Pilz да работи близо до клиентите, сътрудничейки си с университети и колежи, комитети за стандартизация и сертификационни организации - за да предлага винаги иновации в сегмента и да поставя нови стандарти. По този начин се предотвратяват опасните ситуации за хората и машините, намаляват се разходите, гарантира се ефективен производствен цикъл, както и се увеличава експлоатационния живот на системите с продуктите на Pilz България.

Продукти

Сензорни технологии:

датчици, позиционни превключватели, превключватели за безопасност

Технологии за управление:

релета за различни приложения, програмируеми контролери, програмируеми системи за управление, децентрализирани периферни устройства.

Иновативни оптични системи за висока производителност

системи за безопасност чрез наблюдение с камера, които се използват за мониторинг на 2D или 3D зони.

Мрежи:

Ethernet системи, безжични системи

Задвижвания:

системи за motion контрол, двигатели, серво усилватели, софтуер

Системи за мониторинг и визуализация:

устройства за сигнализация, операторски терминали, софтуер.

Върни се към всички новини

 
Ехнатон се включи в СТАР кампанията на Schneider Electric! Ехнатон се включи в СТАР кампанията на Schneider Electric! 30.05.2018

Всички клиенти на Ехнатон, които закупят комплект от операто...

Прочети повече
Ехнатон с нов търговски партньор Ехнатон с нов търговски партньор 15.12.2017

Сангел Системтехник ГМБХ е семейна компания, специализирана ...

Прочети повече
Cognex ще проведе уебинар за Industry 4.0 и технологии за "интелигентни" фабрики Cognex ще проведе уебинар за Industry 4.0 и технологии за "интелигентни" фабрики 18.07.2017

На 26 юли т.г. Cognex организира уебинар на тема "Възприеман...

Прочети повече
Виж всичкo