Новата серия конектори CKH на Ilme – перфектно решение за машини в хранително-вкусовата промишленост

27.10.2020

LME разшири гамата от продукти с приложение в хранително-вкусовата промишленост с новите конектори CKH за чисто производство. С размер 21.21, те са перфектно решение, което отговаря на изискванията на сектора и задоволява нуждата от компактност, тенденция в повечето индустриални приложения. Новата серия предлага много предимства, които я превръщат в правилния продукт за дозиращото производство в хранителната индустрия, като например:

- Здравина и безопасност: изработена от самозагасващ термопластичен материал (PA), лесно почистващ се и устойчив на почистващи и дезинфекциращи агенти, често използвани във фабриките за преработка на храни.

- Откриваемост: движещите се или подвижни части в син цвят могат лесно да бъдат идентифицирани чрез видеоинспекция, за да се избегне случайно замърсяване на хранителните продукти. Заключващите лостове са проследими и от металотърсачи в случай на случайна загуба или падане по линията на производство на храната.

- IP защита: IP 66, IP 67, IP 69 степен на защита, за да издържат на дейности по измиване под високо налягане и висока температура, гарантираща също висока издръжливост във времето.

CKH кожуси са съобразени с основните разпоредби на хранителния сектор, като ECOLAB® и EHEDG Насока № 32 и могат да се използват с цялата гама компактни вложки, включително конектори за захранване, сигнализация и пренос на данни.

Всички продукти на Ilme

  

 

  


Върни се към всички новини

 
Новият FX5UJ компактен контролер - отлична производителност на разумна цена Новият FX5UJ компактен контролер - отлична производителност на разумна цена 23.09.2020

Предлага разнообразния набор от вградени функции, характерни...

Прочети повече
Киберсигурност директно в суича Киберсигурност директно в суича 21.08.2020

Нов, управляван суич с интегрирано криптиране. Киберсигурно...

Прочети повече
Безжично решение за управление на човекопотока SignalSET Безжично решение за управление на човекопотока SignalSET 29.04.2020

Чрез решението за управление на човекопотока SignalSET на...

Прочети повече
Виж всичкo