Промоционални услуги за лазерно гравиране от Ехнатон

30.01.2014

Ехнатон предлага услуги за лазерно гравиране и рязане на различни материали. Технологията дава възможност за изработка на табели и различни по сложност изделия по проект на клиента или по проект, разработен от Ехнатон. Изделията могат да бъдат изработени и от материал по избор на клиента, при положение, че машината има технологични възможности да изпълни проекта.

Едно от най-типичните изработвани изделия са табелките за бутони и табла, табелки за пощенски кутии и за входни врати, за съобщения и т.н. Те могат да бъдат изпълнени от разнообразни материали. Освен тях машината дава възможност за изработка на по-сложни изделия, гравирани от снимки или картини, които изглеждат изключително ефектно.

Метализирана и двуслойна пластмаса

LaserMAX® са най-използванте плоскости за лазерно гравиране в света. Подходящи за използване в широк температурен диапазон, устойчиви на външни условия. Изключително устойчиви на UV лъчи. Голямо разнообразие от цветове, издръжливи матови и метализирани покрития, позволяващи гравиране на фини детайли.

Подходящи за табели, баджове, панели, циферблати, изделия за промишлена сериализация и  персонална идентификация.

 

Направете запитване от тук:  


 

Лазерно гравиране - Ехнатон

FlexiBrass® & FlexiColor® са серия плоскости за лазерно гравиране, специално проектирани за приложения върху неравни (извити) повърхностти, като трофеи, награди, цилиндрични или вдлъбнати предмети. Притежават всички предимства на серията LaserMAX®, но са по-тънки и са разработени за приложения на закрито.

LaserLIGHTS® е самозалепващо фолио за лазерно гравиране. Широко използвано за персонална идентификация, етикети за индустрията, промишлена сериализация в автомобилостроенето, електрониката, рекламата.

В рекламата се използват за надписване на сувенири с форма, невъзможна за надписване по друг начин.

MetalGraph+™ предлага цветове, изключително стабилни на UV лъчи. Специално разработени за високоскоростно гравиране. Подходящи за използване в широк температурен диапазон, издръжливи на външни условия. Нови цветови комбинации - металик/червено, металик/синьо.

Подходящи за табели, баджове, панели, циферблати, изделия за промишлена сериализация и персонална идентификация.

Лазерно гравиране - Ехнатон

LaserMARK Reverse® e серия плоскости за лазерно гравиране, при които способът на огледално гравиране от обратната страна предпазва изображението от замърсяване и пръстови отпечатъци.

С LaserMARK Reverse® се постигат ултрафини детайли, лога и дори растерни полутонове, както и разнообразие от цветове и ефекти чрез оцветяване (запълване) на гравираната повърхност и осветяване отзад.


 

Направете запитване от тук:  


 

Виж всички нюанси на LaserMax: ТУК

 

Разгледайте брошурата online:


Свали     Сподели

Върни се към всички новини

 
Ехнатон с нов търговски партньор Ехнатон с нов търговски партньор 15.12.2017

Сангел Системтехник ГМБХ е семейна компания, специализирана ...

Прочети повече
Cognex ще проведе уебинар за Industry 4.0 и технологии за "интелигентни" фабрики Cognex ще проведе уебинар за Industry 4.0 и технологии за "интелигентни" фабрики 18.07.2017

На 26 юли т.г. Cognex организира уебинар на тема "Възприеман...

Прочети повече
Ехнатон представи новите продукти на Cognex и Mitsubishi Electric Ехнатон представи новите продукти на Cognex и Mitsubishi Electric 17.07.2017

Ехнатон, официален партньор на Cognex – машинно зрение...

Прочети повече
Виж всичкo