Семинар на Ехнатон за електроапаратура на Murrelektronik

03.06.2015

На 26 май т.г. в зала "Silver Hall" на хотел Silver House,в София се състоя първата от серия презентации на фирма Ехнатон, посветени на новости в апаратурата за разпределителни табла на Murrelektronik. Гост-лектори на презентацията бяха Ulrich Uhl , инженер техническа поддръжка от Murrelektronik, Австрия, Christian Tusnovics, регионален търговски мениджър на компанията за Централна и Източна Европа и Andreas Chromy – генерален директор на Murrelektronik, Австрия.

В първата част на презентацията инж. Uhl  представи гамата трансформатори и конектори на Murrelektronik. Втората презентация бе посветена на импулсните захранвания Picco, Eco-Power, Eco-Rail, Evolution и Emparro. Лекторът акцентира върху новите модели за трифазни приложения Emparro, които се отличават с няколко иновативни функции. „Захранванията са трифазни, но при отпадане на една от фазите, продължават да функционират нормално на две фази. Притежават Power Boost за краткотрайно претоварване с 150% до 5 секунди и Hyper Boost за краткотрайно претоварване с 400% до 20 милисекунди. Имат допълнителен алармен контакт, който сработва при пренапрежения. Всички устройства от гамата имат функция за алармиране при пренапрежение и претоварване с до 20% за 4 сек.”, заяви инж.  Uhl.

Представена беше и серията защитни компоненти за претоварване по ток и късо съединение MICO с моделите MICO Classic, MICO Speed Start, MICO Basic, MICO Fuse и най-новият MICO+, който позволява дистанционно управление и изпращане на сигнали към PLC при достигане на 90% от допустимия ток. Интерес предизвика буферната батерия Buffer module, която съдържа кондензатор и се използва за поддържане на мрежата до 38 сек. на 10А при отпадане на захранването. Използва се само за 24 VDC. Предлага се в четири модела с различно време за поддържане на различен ток.

Апаратурата за разпределителни табла на Murrelektronik бе представена и в магазините на Ехнатон в гр. Сливен (27 май) и гр. Русе (28 май).

Върни се към всички новини

 
Ехнатон с нов търговски партньор Ехнатон с нов търговски партньор 15.12.2017

Сангел Системтехник ГМБХ е семейна компания, специализирана ...

Прочети повече
Cognex ще проведе уебинар за Industry 4.0 и технологии за "интелигентни" фабрики Cognex ще проведе уебинар за Industry 4.0 и технологии за "интелигентни" фабрики 18.07.2017

На 26 юли т.г. Cognex организира уебинар на тема "Възприеман...

Прочети повече
Ехнатон представи новите продукти на Cognex и Mitsubishi Electric Ехнатон представи новите продукти на Cognex и Mitsubishi Electric 17.07.2017

Ехнатон, официален партньор на Cognex – машинно зрение...

Прочети повече
Ехнатон проведе два успешни семинара на WAGO Ехнатон проведе два успешни семинара на WAGO 14.07.2017

През април и май 2017 г. Ехнатон България проведе в София дв...

Прочети повече
Виж всичкo