Нова версия на софтуера за идентификация и верификация от Cognex

01.08.2014

Cognex Corporation (NASDAQ: CGNX), водещ световен доставчик на системи за машинно зрение, представи нова версия на  In-Sight® Track & Trace  решения за идентификация и верификация за фармацевтични продукти и сериализация.

Следвайки успешните внедрявания на In-Sight Track & Trace 1.0, новата версия включва допълнения адресирани към новите изисквания отправени към производителите на  фармацевтични и медицински продукти за постигане на по-добро ниво за проследяване на продуктите.

Клиентите могат да използват In-Sight Track & Trace 2.0 с няколко системи за визуална инспекция In-Sight за декодиране на четаем за човек текст заедно с 2-D и  1-D кодове, включващ Data Matrix, GS1-128, GS1 DataBar, securPharm и Pharmacode.

In-Sight Track & Trace е готов за ползване софтуер за верификация и сериализация, адресиран към за нашите фармацевтични клиенти които имат изисквания да се покриват GS1 и FDA регулационни и други световни законови норми“, казва Херберт Лейд, Вицепрезидент и бизнес мениджер визуални системи. Той добавя: „В новата версия ние добавихме едновременно четене на стекове и групирани опаковки, допълнително ниво на оторизация ори достъп и нашия OCRMax™ инструмент за гарантиране на  високи показатели при четене в индустрията. Тази нова функционалност осигурява най-високи показатели на четене на четими за човек данни, много кодове и серийни номера“.

Предварително програмиран софтуер се нуждае от малко настройки чрез човеко-машинен интерфейс. In-Sight Track & Trace може лесно да бъде интегриран в друг PC базиран софтуер или MES с поддържаните индустриални протоколи и вградените цифрови входове и изходи. Софтуерът поддържа и възможност и техническите проверки дефинирани от FDA 21 CFR Part 11 валидиране, включително надеждна и сигурна идентификация на потребителите и възможност за автоматично генериране на аудит съобщения за проследимост и архивиране.

In-Sight Track & Trace 2.0 е налиен за пазара.

Ехнатон има реализирани обекти в областта на идентификацията и проследимостта, включително и такива във фармацевтичната индустрия свързани регулационните норми за DataMatrix GS1 маркиране. Някой от проектите са реализирани на база In-Sight Track & Trace софтуер.

За да научете повече посетете www.cognex.com/tracktrace.

Върни се към всички новини

 
Ехнатон с нов търговски партньор Ехнатон с нов търговски партньор 15.12.2017

Сангел Системтехник ГМБХ е семейна компания, специализирана ...

Прочети повече
Cognex ще проведе уебинар за Industry 4.0 и технологии за "интелигентни" фабрики Cognex ще проведе уебинар за Industry 4.0 и технологии за "интелигентни" фабрики 18.07.2017

На 26 юли т.г. Cognex организира уебинар на тема "Възприеман...

Прочети повече
Ехнатон представи новите продукти на Cognex и Mitsubishi Electric Ехнатон представи новите продукти на Cognex и Mitsubishi Electric 17.07.2017

Ехнатон, официален партньор на Cognex – машинно зрение...

Прочети повече
Виж всичкo