Ехнатон България с дарение в ППМГ "Добри Чинтулов", Сливен

17.05.2019

ЕХНАТОН БЪЛГАРИЯ дари репродукции на портретите на Левски, Вазов и Ботев, създадени от художника Андриан Бекяров, както и репродукция на картината „Битката на кан Тервел с арабите при Константинопол“ на художника Васил Горанов на ППМГ „Добри Чинтулов“ на 1 март 2019 г.

Дарението е в рамките на инициативата на фирмата да подкрепя дейността на фондация „Въздигане”, като дарява репродукции на живописни платна с патриотична насоченост на български училища.

Така фирмата се включва в кампанията за поставяне на копия на исторически картини в българските училища. За Ехнатон България е важно да подкрепя основната цел на кампанията – да се съхрани българският дух и да се стимулира взаимопомощта и подкрепата от българи към българи.

Върни се към всички новини

 
Обучителни уебинари с продуктите на Mitsubishi Electric Обучителни уебинари с продуктите на Mitsubishi Electric 21.05.2020

  Ехнатон има удоволствието да ви покани на предстоящи...

Прочети повече
Най-новите продукти и решения в областта на индустриалната автоматизация Най-новите продукти и решения в областта на индустриалната автоматизация 14.05.2020

  Индустриалният сектор е пряко засегнат от текущата с...

Прочети повече
Виж всичкo