Офисите на Ехнатон в София и страната продължават работа при взети всички мерки за сигурност

03.04.2020

Функционират централният и регионалните офиси на компанията, въведени са възможности и за дистанционно обслужване на клиенти, и на място - на принципа само по един клиент. Ръководството призовава за повишена отговорност към ситуацията, продължаване на работата трезво, с повишена хигиена, емоционално равновесие, здраве и бистра мисъл.

В условия на извънредно положение, ние продължаваме работния процес, спазвайки всички указания и необходими мерки, препоръчани от здравните власти.

Централният офис на Ехнатон в София работи с нормално работно време, обслужва клиенти дистанционно и приема посетители на принципа само по един клиент.

Регионалните офиси на компанията в Бургас, Русе, Сливен и София работят от 8:30 до 17:00 ч. Поръчките и техническите консултации се приемат и извършват по телефон и имейл. Закупените продукти могат да бъдат изпратени до клиентите с куриер. Могат и да бъдат получени лично в търговските обекти при спазване на дистанция от 3 метра и приложени защитни средства и за двете страни.

За постигане на спокоен и сигурен търговски процес, в търговските обекти се обслужва само по един клиент. При необходимост от посещение на регионалните офиси, обслужването отново е на принципа само по един клиент.

Екипът на Ехнатон призовава заедно да продължим напред с повишена отговорност към ситуацията. "Да не преставаме всички да вършим работата си трезво, с повишена хигиена, емоционално равновесие, здраве и бистра мисъл. И да преминем нататък по-мъдри", пожелават от ръководството на фирмата в официално съобщение за пресата по повод ситуацията с COVID-19.

Върни се към всички новини

 
Свободна позиция за инженер търговец – регионален офис Ехнатон Сливен Свободна позиция за инженер търговец – регионален офис Ехнатон Сливен 14.01.2021

Ние от Ехнатон сме водещи експерти в индустриалната автомати...

Прочети повече
Обучителни уебинари с продуктите на Mitsubishi Electric Обучителни уебинари с продуктите на Mitsubishi Electric 21.05.2020

  Ехнатон има удоволствието да ви покани на предстоящи...

Прочети повече
Най-новите продукти и решения в областта на индустриалната автоматизация Най-новите продукти и решения в областта на индустриалната автоматизация 14.05.2020

  Индустриалният сектор е пряко засегнат от текущата с...

Прочети повече
Виж всичкo