Пълна гама за комфорт и енергийна ефективност.Предимствата на системата U.motion

01.01.2016

    Собствениците на фамилни къщи искат да имат система за сграден мениджмънт, която обхваща целия имот, включително гаража и градината, и осигурява широка функционалност, високо ниво на комфорт, безопасност и енергийна ефективност.

    С U.motion KNX сървър със сензорен екран U.motion Touch 7, няколко KNX бутона или таблети могат да се създадат гъвкави решения за управление. Интерфейсът U.motion дава възможност за задаване на различни сценарии за осветление и управление на щори. С добавянето на сензор
KNX CO2 и детектори за дим системата осигурява добро решение за пожаробезопасност, като автоматично изпраща алармени съобщения на обитателите на сградата.


      С U.motion можете да интегрирате допълнителни решения за осветление, камери и системи за входни врати, което предлага високо ниво на комфорт и безопасност. Задвижващите механизми KNX с детекция позволяват таргетирано управление на индивидуалните устройства, като по този
начин позволяват допълнителни функции за енергийна ефективност.

 

      Предимства за потребителя:
    Клиентът има възможност да увеличи комфорта и сигурността в дома си по гъвкав и икономичен начин, с KNX система, която може да се разширява спрямо бъдещите потребности.

    Прегледната информация от всеки сензорен панел U.motion позволява целево управление на всички консуматори в сградата, плувния басейн, гаража и градината. Всички електрически устройства могат лесно да бъдат визуализирани и по този начин управлявани.


   Използвайки U.motion със съществуващи устройства като смартфони, таблети и U.motion приложения, обитателите имат на разположение система за управление на сгради с изключителни характеристики, дори когато са извън дома си. Всички предимства на U.motion са достъпни, дори когато са на път или на работа.


     Възможно е интегриране на няколко системи за входни врати и камери. Събира се и се визуализира подробна информация за потреблението на енергия. U.motion KNX Server Plus служи за съхранение на информацията за потреблението.

Върни се към всички новини

 
Нов компактен честотен регулатор FR-CS80 на Mitsubishi Electric. Нов компактен честотен регулатор FR-CS80 на Mitsubishi Electric. 03.12.2018

FR-CS80 позволява високоефективни решения благодарение на ве...

Прочети повече
Релетата за време – във Ваши ръце Релетата за време – във Ваши ръце 25.06.2018

Представете си удобството да настройвате и управлявате релет...

Прочети повече
Прецизност и автоматизация със системите от на DOPAG Прецизност и автоматизация със системите от  на DOPAG 14.07.2017

За да осигури на потребителите пълна и тотална оферта в обла...

Прочети повече
НОВИ СВЕТЛИННИ БАРИЕРИ PSENOPT II ОТ PILZ НОВИ СВЕТЛИННИ БАРИЕРИ PSENOPT II ОТ PILZ 13.02.2017

БАРИЕРИ PSENOPT II ОТ PILZ ЗА ПРИЛОЖЕНИЯ ДО PL D ЗА ЗАЩИТА Н...

Прочети повече
Виж всичкo