Серия ZENITH P на Scame за работа в експлозивна среда

05.12.2014

    За ATEX-IECEx II 2GD приложения Scame предлага предварително конфигурирани версии на кутии ZENITH P с увеличена степен на сигурност, които са специално произведени за потенциално експлозивна атмосфера.
   Гамата ZENITH P включва 19 типоразмера кутии, произведени от армиран със стъклени влакна полиестер (GRP) с дебелина 4 мм. Полиестерът осигурява отлична механична якост и продължителност на живота - този материал е изключително устойчив на замърсяване, напълно неръждаем и е подходящ употреба при приложения  с  ниски  емисии на дим и без халогени (LSZH).

    Сертификация
    Продуктите са преминали през лабораторни изследвания и притежават сертификат за безопасност, одобрен от сертифициращите  ATEX-IECEx  органи. Референтните стандарти, на които отговарят продуктите от серията, включват IEC/EN 60079-0; IEC/EN 60079-11, IEC/EN 60079-7 и IEC/EN 60079-31.

   Продуктите от гамата са наситени с въглерод, което помага да се намали повърхностното съпротивление на материала и следователно отстранява опасността от източници на възпламеняване, тъй като не позволява създаването на искри от статично електричество.

   Гамата е идеална за широк набор от  приложения, като например ОЕМ приложения, системи  за  противопожарна защита, окабеляване  на тунели, осветление,  електроразпределителни   и   контролни   кутии.

Върни се към всички новини

 
SmartMONITOR - интелигентната система за индустриални компании SmartMONITOR - интелигентната система за индустриални компании 09.08.2019

SmartMONITOR е интелигентна система за индустриални компании...

Прочети повече
EvoSIGNAL - правилното решение за сигнализация EvoSIGNAL - правилното решение за сигнализация 07.08.2019

EvoSIGNAL - намерете правилното решение за сигнализация бърз...

Прочети повече
Сигнални колонки KombiSign 72 Сигнални колонки KombiSign 72 07.08.2019

Не е необходимо да се правят компромиси с KombiSIGN 72, тъй ...

Прочети повече
Виж всичкo