Индустриални роботи

  

 

  


 

 

 

Индустриални роботи MITSUBISHI, вертикален тип Вертикален тип робот

Време на цикъла до 0.32 секунди с прецизност до ± 0.02 mm. Гъвкаво работно пространство: диапазон от 504 дo 2055 mm със сферично работно пространство - включително и зад робота. Степен на защита IP67, като стандарт. Вътрешно прокарване на кабелите за всички кабели и пневматични линии, clean-room model (ISO-ниво III) available. Конектори: пневматични и електрически хващачи, Ethernet, USB, интерфейс за камера и две връзки за енкодер, и до 8 допълнителни външни оси като стандарт, опционални карти с входове/изходи и разширителна платка заполева мрежа. Директно свързване през Ethernet към операторски дисплей GOT HMI и към устройство за регистриране и запаметяване на механичните движения и процеси. Конфигурация: като цялостна система с робот и контролер или PLC модул за пълна функционалност на програмируем логически контролер на робота в iQ[sp]Platform. Пълна графична визуализация R56TB с чувствителен екран или R32TB.

RV-FR предлага 3 допълнителни функции "Интелигентни функции от следващо поколение", "Безопасни приложения за съвместна работа" и "Функции за интегриране FA-IT".

Гамата включва:

_______________________________________________________________________

 

Индустриални роботи MITSUBISHI, хоризонтален тип Хоризонтален тип робот

Времена на цикъл до 0.29 секунди с прецизност до 0.01 mm. Диапазон от 350 дo 1000 mm, дължина на шпиндела от 150 дo 340 mm. Степен на защита IP54 като стандарт; възможност за херметичен корпус със степен на защита IP65. Модел за готварски приложения (за работа с хранителни мазнини) като стандарт (от RH-6FH) или модел за чисти помещения (ISO-ниво III). За тази цел всички сигнални и пневматични кабели вече са разположени вътре. Конектори: пневматични или електрически хващачи, Ethernet, USB, камера-интерфейс, и две връзки за енкодер, и до 8 допълнителни външни оси, опционални карти с входове/изходи и разширение на полевата шина. Директно свързване: чрез Ethernet до работните терминали. Конфигурация: като цялостна система с робот и контролер или PLC модул за пълна функционалност на програмируем логически контролер за робота в iQ Platform.  Пълна графична визуализация R56TB с чувствителен екран или R32TB.

RH-FR предлага 3 допълнителни функции: "Интелигентни функции от следващо поколение", "Безопасни приложения за съвместна работа" и "Функции за интегриране FA-IT".

Гамата включва:

_______________________________________________________________________

Хоризонтален шарнирен робот за таванен монтаж Хоризонтален шарнирен робот за таванен монтаж

Специалният компактен дизайн и стойка за монтаж над приложението, роботите от гама RH‑1F(R)HR и RH‑3F(R)HR не заемат от ценното пространство в ра-ботната зона, намираща се в непосредствена близост до мястото на монтажа. Това позволява още по-компактни работни размери на клетката. RH‑1F(R)HR е идеалният робот за високоскоростна обработка на малки части до 1 кг. Той позволява до 150 вземания в минута с проследяване на конвейер, включително с времето на захващане. Работното пространство на роботите RH‑3F(R)HR има идеална ци-линдрична форма с диаметър 700 мм и височина 150 мм. RH‑3F(R)HR могат да достигнат всяка точка в това пространство, работейки с полезен товар до 3 кг.

Гамата включва:

_______________________________________________________________________

Микро робот Микро робот

Прецизност на възпроизвеждане ± 0.005 mm. Тегло само 12 kg и отпечатък по-малък от DIN A4 (FP-1ADH). От 1 kg дo 5 kg товароподемност за разнообразни приложения. Предлага се модел за чисти помещения (ISO-ниво III). Пневматични хващачи, Ethernet, USB, интерфейс за камера и две връзки за енкодер, и до 8 допълнителни външни оси като стандарт, опционални карти с входове/изходи и разширение на полевата шина. Директно свързване през Ethernet към операторски дисплей GOT HMI и към устройство за регистриране и запаметяване на механичните движения и процеси.

Робот SCARA с две ръце: ненадминат на пазара - уникален в технологията. Пълна графична визуализация R56TB с чувствителен екран или R32TB.

Гамата включва:

Други партньори

Schneider Electric

Електроразпределение, средства за индустриална авт...

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

Pilz

Eксперт в безопасността на хората, машините и окол...

WAGO

Пружинни клеми и конектори за монтаж на шина и пла...

Виж всички наши партньори