За Mitsubishi Electric

Високи технологии за по-добър живот

Технологичният прогрес е двигателят на промяната в съвременния живот. Вече повече от 80 години Mitsubishi Electric допринася за този процес с най-съвременни технологии, новаторство и висококачествени продукти.

История - Произходът на една международна компания

Историята на Mitsubishi започва през 1870, когато Yataro Iwasaki основава корабна компания в Осака с три парахода, взети под наем. В следващите години Mitsubishi се разраства до международна компания посредством присъединяване и основаване на нови предприятия в други сектори, включително минна промишленост, корабостроене, банково дело, търговия и недвижими имоти.

През 1921 е създаден Mitsubishi Electric Corporation в следствие на ускореното развитие на дивизията за производство на електрооборудване за кораби. Днес Mitsubishi Electric притежава заводи, развойни центрове и търговски представителства в 120 страни навсякъде по света.

Логото с Трите Диаманта

Логото с трите диаманта е известно като запазена марка на Mitsubishi Electric и над четиридесет международни компании в областта на финансите, търговията и индустрията. Логото има пряка връзка с наименованието на компанията. Mitsubishi всъщност означава "три диаманта" – то е комбинация от думите mitsu (три) и bishi (диамант). Подобно на името Mitsubishi, продуктите и услугите, носещи логото с трите диаманта се отличават с високотехнологична концепция и безкомпромисно качество навсякъде по света.

Други партньори

Schneider Electric

Електроразпределение, средства за индустриална авт...

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

Pilz

Eксперт в безопасността на хората, машините и окол...

WAGO

Пружинни клеми и конектори за монтаж на шина и пла...

Виж всички наши партньори