HMI и SCADA

Визуализация

Широка гама от мощни и удобни за работа софтуерни пакети за програмиране и конфигуриране на системи за работа и визуализация. Всички те са част от MELSOFT софтуер за приложение в автоматизацията, преднаначен да ви помогне да интегрирате вашия производствен процес и да изведете до максимум вашия бизнес потенциал.

MX Components

предлага на потребителите мощен ActiveX контрол, който опростява настройките на комуникацията между PC и PLC. Това освобождава потребителя от необходимостта да проектира сложен комуникационен протокол и е идеално за внедряване на специфични софтуерни приложения, изискващи свързване с PLC.

GT SoftGOT

Софтуерният пакет за визуализация за PC GT Soft GOT е идеално допълнение към оперативните панели GOT. Той съчетава всички предимства на GOT модулите с гъвкавостта на PC, позволява използването на съществуващите приложения, както и съхраняването и достъпа до допълнителни данни. 

Програмиране

E Designer

Софтуерът за програмиране E Designer дава възможност за лесно създаване на проекти за всички HMI от гамата E Series. Блок мениджърът дава графична и прегледна визуализация на проекта и спестява време от програмиране. E Designer напълно поддържа редакторските функции на Windows, както и допълнителни функции за документиране и съхранение на данни. Дава възможност за едновременно редактиране на различни проекти. 

GT Works

е софтуер за програмиране на гамата HMI на Mitsubishi GOT. Софтуерният пакет включва редакторски функции за управляващите панели GOT, функции за проверка за грешки, online техническа консултация и документация на програмата. Това дава на потребителя лесен и достъпен начин да управлява всички GOT функции през Windows интерфейс. 

Други партньори

Schneider Electric

Електроразпределение, средства за индустриална авт...

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

Pilz

Eксперт в безопасността на хората, машините и окол...

WAGO

Пружинни клеми и конектори за монтаж на шина и пла...

Виж всички наши партньори