Серво/Задвижвания

Софтуерът за настройка, работещ под Windows, е стандартен за всички серво усилватели на Mitsubishi, и се използва не само за конфигуриране на системата за задвижване. Софтуерният пакет MR Configurator включва също така мощен модул за диагностика, а MT Developer на Mitsubishi цялостен пакет за разработка на motion контролери. Тези два пакета са част от MELSOFT софтуерна концепция за автоматизация, с която може да се изграждат решения за автоматизация бързо, ефективно и с ниски разходи.

MR Configurator

поддържа всички операции от серво настройки до поддръжка. Посредством този софтуер могат да се извършват разнообразни операции, включително мониторинг, диагностика, записване и разчитане на параметри и тестови операции. 

Удобният софтуер за настройка за персонални компютри, работещи под WINDOWS, позволява идеална настройка на MR-J2S и свързаните серводвигатели. Този софтуер улеснява мониторинга, диагностиката, разчитането и записването на параметри и тестовите операции при настройката през персонален компютър.

Функция за анализ на машината

Резонансната честота на механичната система може да бъде анализирана с обикновено свързване към серводвигателя. Анализът се извършва за 30 секунди.

Функция за симулация на машината

Резултатът от анализа на машината може да бъде разчетен в симулационен режим и отговорът на механичната система може да бъде предвиден. Можете да видите симулираните криви на скоростта, въртящия момент, droop pulse и т.н., докато променяте командите, скоростта и мощността на серводвигателя, без да включвате машината.

Функция Gain search

Софтуерът автоматично променя gains и търси стойността, която осигурява възможно най-краткото време за установяване с минимално надхвърляне на скоростта и вибрации. Функциите са най-добре изразени, когато се изискват настройки с високо ниво.

 

MT Developer

е цялостен софтуер за пускане в експлоатация, който се използва за структуриране и конфигуриране на Q Series приложения за motion контролери. 

Софтуерният пакет за програмиране MT Developer съдържа гама от високоефективни модули за програмиране, мониторинг, поддръжка и документация за вашата Motion Control система от MELSEC System Q.

Софтуерът работи с операционна система Windows 98/XP и Windows NT4/2000.

Основни приложения:

  • Монтаж на производствени линии
    Настройка, програмиране, мониторинг и тестване на Motion системи
  • Виртуална среда за механични системи
    Настройка, програмиране, мониторинг и тестване на системи за задвижвания
  • Създаване на Cam data
    Създаване на система за задвижвания с избор на Cam образци и свободна настройка на кривата
  • Принтиране на документи за MS-Office 97/2000
    Преобразуване на данни и цифров изход към Microsoft Word/Excel за документиране и принтиране.
  • Цифров осцилоскоп
    Мониторинг и поддръжка на системата
  • Настройка на комуникацията
    Мениджър за SSCNET мрежа

Други партньори

Schneider Electric

Електроразпределение, средства за индустриална авт...

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

Pilz

Eксперт в безопасността на хората, машините и окол...

WAGO

Пружинни клеми и конектори за монтаж на шина и пла...

Виж всички наши партньори