Mico Pro

  

 

  


 

 

 

Mico pro Mico Pro е иновативна система за контрол на тока при 12 и 24V DC приложения с патентован процес на изключване. Модулната система Ви позволява да адаптирате системите точно така, че да отговарят на специфичните приложения - предлагайки благоприятно съотношение между разходи и ползи, като същевременно сте икономични в използването на пространството. Патентованият процес на изключване осигурява оптимална работа на машината. Допълнително предимство: интегрирана концепция за разпределение на потенциалите, която значително намалява окабеляването на таблото.

Можете да избирате между модули с един, два или четири изходни канала. На Fix модулите, токовете на изключване (2, 4, 6, 8, 10 и 16 A) са фиксирани, което ги прави защитени от нежелана намеса. При модулите Flex токът на изключване може да се регулира с натискане на бутон от 1 до 10 А или от 11 до 20 А. Малката ширина  от 8, 12 или 24 милиметра позволява значително спестяване на пространство. Възможно е натоварване 30,000 µF на канал което позволява захранване на няколко капацитивни товара с едно устройство.

Mico Pro може да се свърже каскадно. Това означава, че на канал Mico с ток на изключване над 10 A, може да се свърже друга станция на Mico Pro. Интелигентната система за контрол на тока  може да бъде напълно персонализирана за оптимално удовлетворяване на нуждите на приложението.

 

Други партньори

Schneider Electric

Електроразпределение, средства за индустриална авт...

Mitsubishi Electric

Индустриална автоматизация

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

Pilz

Eксперт в безопасността на хората, машините и окол...

Виж всички наши партньори