За Murr

Murrelektronik предлага разнообразна продуктова гама в областта на индустриалната автоматизация: от апаратурата за разпределителни табла до активните и пасивни компоненти на полевата апаратура, компанията разполага с гъвкави и иновативни решения за всяко приложение. Успехът на Murrеlektronik се базира на иновативни продукти, пазарно и клиентски ориентирани решения, ефективна логистика, работа в екип и ангажираност по отношение на качеството. Регистрирана в Oppenweiler през 1975 г., днес компанията заема водеща позиция на националния и международния пазар. Като глобално ориентирана компания, Murrelektronik цени силата на комуникацията. Повече от 1300 служители в над 40 търговски обекта осигуряват непрекъснат контакт с клиентите, където и да се намират, предлагайки продукти, системни решения и услуги с качеството на Murr.

Производство:

Компанията разполага с 5 фабрики, локализирани в Oppenweiler (където е централата), в Stollberg в планината Ore, в Stod - Чехия, в Lahti - Финландия, и в Шанхай - Китай. Murr извършва непрекъснати инвестиции в техническата база, системите за качество и сигурност, а също така развива и подобрява технологичния процес. Murr е пазарен лидер в производството на модули за потискане на смущения, които се произвеждат в Stollberg. Модулите за контрол, апаратурата за електроразпределение, трансформаторите и захранванията се произвеждат в изключително модерната фабрика в Stod, Чехия. В Шанхай се произвеждат конектори и захранвания, a в Lahti, Финландия – импулсни захранвания.

Продукти

  • Апаратура за разпределителни табла

Murrelektronik предлага изграждане на разпределителни шкафове и управляващи съоръжения с високо техническо ниво, както и специфични решения за всяко приложение. На разположене е пълна продуктова гама в областите захранване, филтриране и обработка.

  • Интерфейси

Интерфейсът между таблото и потребителя е важна част от всяко гъвкаво приложение. Интерфейсите на лицевия панел улесняват достъпа до апаратурата, без отваряне на вратата на таблото. Murrelektronik предлага повече от 4000 възможни комбинации на свързване за максимална гъвкавост.

  • Апаратура за промишлени мрежи

От опростените пасивни елементи за разпределение до гъвкавите и икономични конектори, Murrelektronik покрива всички области на съвременните разпределителни системи.

Други партньори

Schneider Electric

Електроразпределение, средства за индустриална авт...

Mitsubishi Electric

Индустриална автоматизация

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

Pilz

Eксперт в безопасността на хората, машините и окол...

Виж всички наши партньори