За Citect

През цялата си 35-годишна история компанията Citect запазва фокуса си върху предлагането на добавена стойност на своите клиенти, посредством отлични технологични постижения и по-добро обслужване. Проектирането и адаптирането на софтуер SCADA, устойчив в условията на приложения с голям мащаб в индустрията и инфраструктурата, остава един от основните акценти в дейността на компанията. Скорошното интегриране в групата Schneider Electric гарантира, че наред с удовлетворяването на традиционните нужди като безопасност, надеждност и ефективност, днес Citect може да предложи на клиентите си цялостни решения, фокусирани върху оптимизирането на разходите и енергийната ефективност.

Някои факти за компанията

  • С централен офис в Сидни, Австралия, Citect by Schneider Electric се занaмава с предлагането на софтуерни решения за автоматизация от световна класа в продължение на повече от 35 години.
  • От 2006 година Citect е част от голямата група, специалист в енергийната ефективност, Schneider Electric.
  • Основната дейност на Schneider Electric са електроразпределението и индустриалната автоматизация, със силен фокус върху енергийния мениджмънт и безопасността;
  • Със 170 години история, Schneider Electric днес присъства в 120 държави и има 120 000 служители;
  • Vijeo Citect е комерсиализираната от Schneider Electric SCADA платформа за клиенти, нуждаещи се от цялостно хардуерно и софтуерно решение;
  • Обогатяващата се гама софтуер на компанията е подкрепена от персонализирана оферта за обслужване от световна класа

През годините Citect се е утвърдила като компания, предлагаща водещи решения в областта на автоматизацията и управлението на информация. Решенията на Citect са разработени според спецификата на различни сектори: сгради, циментова, химическа, хранително-вкусова промишленост, електроника, инфраструктура, нефтопреработвателна промишленост, фармация, воден сектор, автомобилостроене. В последните години Citect е фокусирана върху проучването и разработката на решения, специфични за новите индустриални сектори. Компанията продължава да предлага последните иновации в областта на най-доброто решение SCADA в своя клас -CitectSCADA. Гамата софтуер вече включва и Vijeo Citect, предназначен за клиенти, нуждаещи се от интегрирано хардуерно и софтуерно решение от един и същ доставчик.

Други партньори

Schneider Electric

Електроразпределение, средства за индустриална авт...

Mitsubishi Electric

Индустриална автоматизация

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

Pilz

Eксперт в безопасността на хората, машините и окол...

Виж всички наши партньори