DataMan 8070V

  

 

  


 

 

 

dm8070 verifier carousel 1Серията баркод верификатори DataMan 8070V е с мощни опции за осветление, стабилни алгоритми за класификация, високоскоростна обработка и камера с висока резолюция за улавяне и категоризиране на най-трудните DPM (direct part mark) кодове. С помощта на DataMan Setup Tool софтуер, серията DataMan 8070 доставя детайлни повтаряеми резултати.

Верификаторът DataMan 8070V е единствения с триградусов ъгъл на осветяване 30/45/90 градуса, спесификации посочени в International Organization for Standardization (ISO) AIM DPM Quality Guideline (ISO/IEC TR 29158). Лесно осветява кодове на тъкани, извити и дори силно отразяващи повърхности, надеждно заснемайки и сортирайки кодовите изображения в съответствие със стандартите за качество.

Възможностите за бързоскоростна локализация и декодиране в комбинация с надеждни алгоритми за класификация осигуряват бързи, точни и повтаряеми резултати. Подробните доклади показват дали кодовете отговарят на индустриалните стандарти и могат да бъдат използвани за доказване на съответствие, както и печат или казуси с контрол на процесите.

Серията верификатори DataMan 8070V има ергономичен, удобен за хващане дизайн, лесен за маневриране. Малката заснемаща глава дава лесен достъп на потребителя до труднодостъпни места. Верификаторът DataMan 8070V е единстрения на пазара с влагозащита IP65 и здрав корпус, който да издържи дори и на най-тежките условия на производство.

 

Други партньори

Schneider Electric

Електроразпределение, средства за индустриална авт...

Mitsubishi Electric

Индустриална автоматизация

Pilz

Eксперт в безопасността на хората, машините и окол...

WAGO

Пружинни клеми и конектори за монтаж на шина и пла...

Виж всички наши партньори