За Crouzet

Crouzet, част от групата Schneider Electric, е водещ световен производител на продукти за задвижване и управление на процеси, обслужващи три основни сектора:

  • индустрия;
  • транспорт;
  • самолетостроене и отбрана

С повече от 80 години опит в електронните, електромеханичните и магнитните технологии, Crouzet предлага пълна гама от функции за автоматизация – от детекцията, мониторинга, задвижването и обработката до комуникацията – през широка гама от решения за микроконтрол, микрозадвижвания, датчици, датчици за позициониране, полупроводникови релета и пневматични продукти.

Всепризната в индустрията заради пълната гама от продукти и гъвкави услуги, компанията е особено ефективна в предлагането на персонализирани решения, посрещащи изискванията на производителите на машини, дистрибуторите и системните интегратори. Водена от идеята за удовлетворяване на клиентските изисквания, Crouzet работи съвместно с клиента, за да идентифицира точно изискванията в технически и икономически план, и да разработи най-доброто решение за всяко оборудване.

Залагайки на най-новите технологии, стратегията на Crouzet се основава на постоянна иновация - 7% от годишния оборот на компанията се инвестира в проучвания и разработка на нови продукти. За да отговори на строгите изисквания в самолетостроенето и индустрията,Crouzet прилага политика на непрестанно подобряване на качеството посредством програма за управление на качеството. Политиката за еко-дизайн гарантира, че офертата на Crouzet отговаря на Европейските Директиви за околната среда, в това число RoHS и REACH. Компанията е сертифицирана по стандартите ISO 14001 и OHSAS 18001 и е носител на наградата на Френското сдружение за качество (MFQ) за 2008 г.

Други партньори

Schneider Electric

Електроразпределение, средства за индустриална авт...

Mitsubishi Electric

Индустриална автоматизация

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

Pilz

Eксперт в безопасността на хората, машините и окол...

Виж всички наши партньори