За Flexa

 

Introduction FlexaИстория

Създадена преди повече от 60 години, днес компанията FLEXA има над 150 служители. Повече от 30 търговски партньорства и представителства в най-икономически развитите райони по света създават надеждна партньорска мрежа. Като семейна компания, FLEXA залага на стратегии за дългосрочно развитие и на коректни взаимоотношения. Поради тази причина дългогодишните отношения както с партньорите, така и със служителите, са стандарт в компанията.

Продуктова гама

Компанията предлага разнообразие от продукти, иновативна мощ, качество и надеждност. С FLEXA клиентите получават цялостни решения от един доставчик. Акцент в продуктовата гама са гъвкавите метални или пластмасови тръби за защита на кабели и съответния вид конектор. Продуктите отговарят на стандартите VDE, DIN, UL и на нормите CSA навсякъде по света. Доставят се според изискванията на клиента – отрязани по дължина, с предварително монтирани конектори или на рула. С една дума: готови за следващия производствен процес.Приложение при температури от –60° C до +230° C, степен на защита до IP 69K, устойчивост на разтворители, водоустойчивост, силиконово покритие. Каквато и защита да е необходима, FLEXA със сигурност има решение. Продуктите на FLEXA намират приложение в машиностроенето, при ветрогенераторите или в автомобилната промишленост и железопътния транспорт. Те държат електромагнитните влияния далеч от информационните линии, защитават лазерните водачи от физически въздействия и гарантират лесно стерилизиране на инструментите в медицинския сектор. Когато става въпрос за защитни кабелни системи, FLEXA може да предложи компетентно, цялостно и иновативно обслужване. 

Flexa

Често широката гама от продукти не е достатъчна. Някои приложения изискват сериозни модификации при продуктите. Инженерите на FLEXA подкрепят идеите на клиентите и предлагат персонализирани решения. В стремежа си към иновативност, компанията инвестира в поддръжка на производствените си мощности и в обучение на висококвалифицирания персонал. Множество решаващи открития при гъвкавите тръби за защита на кабели като първия SPR защитен канал, изработен от метал, или системата FLEXAquick thread system, която до днес поставя стандартите за бърз монтаж и демонтаж, са пример за пионерския дух на компанията. Затова не е случайно, че високотехнологични сектори, като например медицинският сектор, залагат в развитието си на решенията на FLEXA.

Други партньори

Schneider Electric

Електроразпределение, средства за индустриална авт...

Mitsubishi Electric

Индустриална автоматизация

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

Pilz

Eксперт в безопасността на хората, машините и окол...

Виж всички наши партньори