За Hager group

Hager

Hager Group е водещ доставчик на продукти, решения и услуги за електрически инсталации в жилищни и обществени сгради, както и за индустриални приложения. През всичките години на своето развитие, Hager се стреми да запази традициите си на семейна компания, като днес наброява над 10 000 служители в цял свят и генерира оборот от 1.3 млрд. евро. В продължение на десетилетия Hager е синоним на изчерпателна гама от продукти и системи.

Изключително високо качество, иновативни продукти, модулност, лесен монтаж и употреба, естетичен дизайн и добри отношения с клиентите: всичко това е част от философията на Hager. От основаването си до днес търговската марка Hager поставя акцент върху високото качество на продуктите си, при това с голям успех. Широката гама продукти за професионалисти предлага цялостни решения, които съчетават най-високите технически стандарти с лесната и удобна употреба.

Продукти

  • Модулна апаратура за защита, управление, контрол и измерване;
  • Електроразпределителни табла.

Иновациите и новите технологии при Hager винаги са резултат от задълбочено проучване на нуждите на клиентите. Всяка година Hager оценява безброй коментари от страна на своята мрежа от контакти, с цел детайлно познаване на изискванията на потребителите. Около 850 инженери в екипа на Hager се занимават с разработването на нови продкти и системи. Компанията инвестира около пет процента от приходите си в развойна дейност. Всяка година Hager кандидатства за регистрирането на около 170 нови патента.

Други партньори

Schneider Electric

Електроразпределение, средства за индустриална авт...

Mitsubishi Electric

Индустриална автоматизация

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

Pilz

Eксперт в безопасността на хората, машините и окол...

Виж всички наши партньори