За Haupa

Haupa Intro - 1 ЕХнатон

История

Днес като компания, ориентирана към бъдещето, се сблъскваме със ситуацията на непрестанно променящите се пазари. Глобализацията, международното присъствие и предлагането на цялостни решения определят посоката на развитие за следващите няколко години, както и позиционирането и конкурентността на всяка компания. Като водещ производител на професионални инструменти и материали за електротехнически приложения, в HAUPA отдавна са подготвени за тази ситуация. Постоянният диалог с клиентите – дистрибутори на електроматериали в повече от 40 страни – е стимул за компанията да изследва и подобрява стратегиите и концепциите си. Пазарно ориентираната продуктова гама, техническата консултация и услугите, иновативната логистична система, както и високото ниво на разпознаване на марката HAUPA са гаранция за успеха на клиентите в технит начинания.

Hаupa в цифри:

 • Централен офис в Remscheid - традиционен център в производството на инструменти;
 • 4000 каталожни номера;
 • Гама от 6000 продукта;
 • 3000 m2 централен склад;
 • Над 2000 лоялни клиенти в цяла Европа;
 • 9 представителства в Европа;
 • Търговски партньори в 45 страни се довериха на марката HAUPA;
 • Каталози на 10 езика;

Близкото сътрудничество между търговците и продуктовите мениджъри и проучването на клиентската удовлетвореност по отношение на продуктите и услугите на HAUPA са в основата на иновациите.

В HAUPA продуктите никога не се разглеждат изолирано – те винаги са решение на проблем. По същия начин компанията се отнася и към разпространението и приложението на всеки продукт. Така компанията разбира философията да бъдеш ориентиран към нуждите на клиента. Маркетинговата стратегия се основава от една страна на разработването на оптимизирани, изпитани и тествани инструменти и материали. От друга страна, за компанията е приоритет разработката на иновативни продукти и технологии за нови пазарни ниши. Силата на HAUPA е в идеалното съотношение на широка гама продукти и специфичен продуктов опит.

Гамата на HAUPA включва три продуктови направления:

 • Всичко за кабела: инструменти и материали за обработка на всякакъв вид кабели и кабелни накрайници.
 • Работа под напрежение: всички видове изолирани обезопасени инструменти за работа до 1000 V и защитно оборудване в съответствие с електротехническите стандарти за работа до 1000 V IEC 60900:2004;
 • Стандартна програма: инструменти – отвертки, клещи, чукове, триони, специализирани инструменти за всякакви приложения, ориентирани към нуждите на потребителите, предлагани в практични и здрави куфарчета, чанти и кутии за инструменти.

Haupa Intro - 2 ЕХнатон

Други партньори

Schneider Electric

Електроразпределение, средства за индустриална авт...

Mitsubishi Electric

Индустриална автоматизация

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

Pilz

Eксперт в безопасността на хората, машините и окол...

Виж всички наши партньори