За Kalekalip

Kale Group е една от водещите индустриални компании в Турция със заводи в страната и няколкостотин служители. Групата включва компании, специализирани в различни области. Ехнатон е дългогодишен партньор с някои от компаниите в групата.

Партньорството между Ехнатон и KaleKalip датира от 1996 г. KaleKalıp Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş. е създадена през 1969 г., а дейността й е свързана с производството на машини за керамични отливки, шприцоване на пластмаси, рязане на метали, изработка на формоващи калъпи, както и на разнообазни машини за нуждите на различни компании в Турция и по света. Ехнатон изгражда системите за автоматизация и извършва поддръжка на CNC машините на фирмата KaleKalip.
През годините, в партньорство с Kale Kim, също част от Kale Group, Ехнатон работи върху изграждането на автоматизираща система за производство на циментови смески и лепила. В последствие тази система претърпява 4 подобрения.Kale Energy се занимава с производството на оборудване за газови инсталации, газметри и подстанции за понижаване на налягането. Ехнатон участва в изграждането на 10 измервателни стенда за разходомери на газ, където си партнира с компанията Kale Energy. Част от тези стендове сега се използват в други страни като Гърция, Украйна и Египет.

Други партньори

Schneider Electric

Електроразпределение, средства за индустриална авт...

Mitsubishi Electric

Индустриална автоматизация

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

Pilz

Eксперт в безопасността на хората, машините и окол...

Виж всички наши партньори