За Scame

 

Мисията на Scame е да предлага висококачествени продукти, съчетани с маркетингов подход и техническа поддръжка според изискванията на италианския и международния пазар.

Организация

Създадена през 1963, днес Scame включва 7 завода в Италия и заводи в други части на света с около 800 служители, ангажирани в производството, продажбите, техническата разработка и техническото обслужване на клиентите. Търговската мрежа на компанията е представена от 7 клона в цял свят и представителства в 77 страни на 5-те континента.

Цели

Scame предлага съвременни решения за иновативни, функционални, практични и сигурни продукти, които отговарят на изискванията и нормите за продукти за електроразпределение и електрозахранване навсякъде по света. Високите професионални стандарти за качество позволяват на Scame да бъде реномиран износител на електрооборудване, разработено съвместно с водещи световни производители на базата на дългогодишен опит и ноу-хау.

Продукция и качество

 Продуктовата гама на Scame се състои от около 7 000 продукта, произведени и изпитани в съответствие с международните стандарти за качество, гарантирано от европейските стандарти IMQ,VDE, SEMKO и др. Компанията работи с вътрешни фирмени процедури, които контролират всички аспекти, свързани с качеството. Това позволява на Scame да получи сертификат CSQ според стандартите UNI EN ISO 9001.
 

Перспективи

 Scame е пазарно ориентирана компания, ангажирана да посрещне очакванията и нуждите на клиентите. Изискванията на дистрибуторската мрежа също са взети предвид: посредством мрежа от търговци на едро, дистрибутори на електроматериали и дистрибутори на различните представителства навсякъде по света. Усилията са фокусирани върху посрещане на нуждите на крайния потребител. Политиката на

Scame на вътрешния и международния пазар винаги ще бъде политика на надежден партньор, с когото могат да се посрещнат и разрешат всички проблеми, свързани с електроразпределението, в рамките на фирмената философия на компанията.

Други партньори

Schneider Electric

Електроразпределение, средства за индустриална авт...

Mitsubishi Electric

Индустриална автоматизация

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

Pilz

Eксперт в безопасността на хората, машините и окол...

Виж всички наши партньори