Schneider Electric

Елементи за крайно електроразпределение

Серии

Sedna

Merten M

M-Arc M-Plan Anya    

Unica

Altira

       

Ключове и контакти

Ключовете и контактите Odace

Ключовете и контактите стават все по- стилни, но и все по-практични. Вече не
се налага да избирате между удобство и ефективност или да правите компромис
с външния вид, за да получите най- иновативните функции. С Odace можете
да имате всичко това. Гамата Odace:
 > Пълна гама електрически ключове и контакти,
обединени в две стилни серии, които идеално
допълват интериорните решения на вашите
клиенти
 > Повече комфорт, енергийна ефективност
и безопасност в жилищните сгради
 > Решения, създадени да работят перфектно
както в ново строителство, така и в проекти за
обновяване
 > Изработени от издръжливи, висококачествени
материали
 > Иновативни механизми за бърз и лесен монтаж
 > За поръчката на цялостен продукт са
необходими само два каталожни номера, което
улеснява вашата работа.

Продуктов каталог

Sedna

Sedna

Механизмите са в 4 цвята, даващи възможност да бъдат съчетани с 6 нюанса на декоративните рамки. Механизмите могат да бъдат монтирани в декоративни рамки до 5 елемента за хоризонтален и вертикален монтаж, в зависимост от нуждите. Гамата Sedna отговаря на нуждите от функционален комфорт и сигурност във всеки дом. Благодарение на иновациите и техническите предимства, гамата прави инсталирането лесно и бързо. Може да бъде монтирана във всички видове 60 мм кутии (гипсокартон, тухла и бетонни стени) Иновативният телескопичен дизайн осигурява идеално прилепване към неравни стени Ясна маркировка върху продуктите Цветни лостчета за освобождаване на кабелите за по-лесен монтаж Входовете на кабелите са направени така, че кабелът може да бъде поставен в клемите по най-лесният начин Монтажните крачета са дълги и изключително здрави Пластмасовата защита прави инсталацията безопасна Всички контакти са с детска защита за безопасност Монтажните рамки са метални за изключителна стабилност при монтажа Повече от 70 функции за вашия дом: > Голямо разнообразие от ключове и бутони ( с индикаторна лампа, глим-лампа, надписна табела и т.н.) > Функции за комфорт позволяващи енергоспестяване (термостати, димери, детектори на движение и т.н.) > Контакти с вградена детска защита > Както и голям избор от розетки за интернет, телефон, телевизия и т.н.

Повече информация - в продуктовия каталог.Merten System M

Merten System M

Функционалност, която изглежда добре. Една система, много възможни комбинации - това е System M. System M предлага възможно най-голяма гъвкавост с повече от 175 функции и пет варианта на дизайна. Достатъчно е само да смените рамките. Дизайн, технология и интелигентност интегрирани в една система. Система с голям набор от комбинации - това прави System M една от най-гъвкавите електро- инсталационни платформи, създавани някога.

Гъвкавост Не съществува по-лесен начин за промяна и адаптация на крайните инсталационни елементи спрямо индивидуалните изисквания. Само сменяте рамката или механизма и готово.

Функционалност С повече от 175 функции, Schneider Electric предлага точното решение за всяко приложение. За частни жилища, офиси, хотели, болници, училища или всяка друга сграда.

Merten M-Smart Стандартната гама, красива и солидна, с блестяща повърхност в слонова кост, полярно бяло и активно бяло, подходяща за обществени сгради със стандартен дизайн, но с високи изисквания за функционалност.

Merten M-Arc Динамични и елегантни - 4 цвята, предназначени за среден клас приложения, предимно в жилищния сектор и хотелите.

Merten M-Star Изискана метална декоративна рамка с висок клас покритие в хром, сребро сатен и полиран месинг.

Merten M-Plan Изчистени линии - съвременен изчистен дизайн, гланц и мат, пет цвята, атрактивен за всякакъв тип нужди на съвременния дизайн.

Merten M-Elegance Материалът от който са изработени продуктите, както и тяхната форма и цвят ги правят уникални и наистина специални. Независимо дали е от стъкло, дървесина или метал, M-Elegance има какво да предложи за всеки вкус.

Повече информация - в продуктовия каталог.Merten M-Arc

Merten M-Arc

Дизайн и форма Динамичният преход от ключа към рамката придава отличителен външен вид на хармонично оформените Merten M-Arc.

Цветове и повърхности Merten M-Arc се предлагат в следните разцветки: Термопластичен мат – дискретен, качествен и изключително устойчив на удар Антрацит (подобен на RAL 7024) Алуминий Тъмносиньо (подобно на RAL 5022) Пясъчно

Голямо разнообразие от функции Заедно с телата Merten и System M, Merten M-Arc включва всички функции и по този начин предлага най-доброто решение за всички гами приложения.

Предлагат се над 150 функции като: Управление на осветлението Контакти Устройства за видео, глас и данни Сигнализация Електронно управление на осветлението с димери и PIR Управление на щори Управление на капаци Регулиране на температурата

Повече информация - в продуктовия каталог.Merten M-Plan

Merten M-Plan

Дизайн и форма Основата на добрата форма и дискретния дизайн. Цветове и повърхности Merten M-Plan се предлагат в следните разцветки: Термопластичен „брилянт“, който е не само брилянтен и лъскав, но и изключително устойчив на удар. Цветове: Активно бяло (подобно на RAL 9016) Снежнобяло (подобно на RAL 9010) Merten M-Plan от истинско стъкло се предлагат в следните разцветки: Бял брилянт Черен оникс Червен рубин Син сапфир Сребрист диамант Кафяв махагон Голямо разнообразие от функции Заедно с телата Merten и System M, Merten M-Plan и Merten M-Plan с истинско стъкло включват всички функции и по този начин предлагат най-доброто решение за всички гами приложения. Над 150 функции се предлагат за Merten M-Plan и M-Plan с истинско стъкло като: Управление на осветлението Контакти Устройства за видео, глас и данни Сигнализация Електронно управление на осветлението с димери и PIR Управление на щори Управление на капаци Регулиране на температурата

Повече информация - в продуктовия каталог.Anya

Anya

Модерен дизайн Два основни цвята, варианти в кремаво и бяло, лесно се сливат с всички повърхности във всеки цвят или десен. Полираната повърхност без ненужни контури предотвратява натрупването на прах.

Новаторски продукт с различни цветни ленти Anya внася цвят в живота. Избор от 11 различни цветни ленти, за да направите ключ по свой вкус. С пъстрите си цветове Anya добавя приятен акцент към стените. Това не е просто ключ, това е украса. Можете да ползвате цветната лента в горната или долната част на продукта

Лесно свързване и монтаж Може да се приспособява към всички видове конзоли CEE60 (гипсокартон, тухла, бетон) Лесен монтаж на механизмите с винтове или котви (лапи) Фиксирани винтове на капака и клемите По-лесно свързване и по-лесно успоредно свързване с двойни клеми Схеми на свързване на самите механизми

Оптимална гама 37 функции за всички изисквания (ключове, контакти за различни стандарти, ротативен димер, технология Lexcom, системи за глас, видео и данни, изводи за телефон и антена) Съчетание от различни функции според нуждите (от 1 до 6 модула). Anya дори ще ви води в тъмното със светещите си ключове и бутони.

Повече информация - в продуктовия каталог.Unica

Unica

Unica Top: Това е високият клас в модулната гама Unica. Unica Top включва широка гама функции в алуминиеви и графитни разцветки, съчетани с капаци от различно дърво (4 цвята) и метал (10 цвята).

Unica Plus: Една по-изискана гама за по-високия клас. Капаци в 20 различни цвята за европейски, италиански и американски инсталации.

Unica Quadro: Модерен и изчистен дизайн, прости линии, капаци в 14 цвята, с функционални елементи в бяло или слонова кост.

Unica Allegro: За италиански или американски инсталации от 1 до 6 модула. Капаци в 12 различни цвята.

Unica Colors: Едно ниво по-нагоре в гамата, с малки вътрешни рамки в 20 различни цвята за поставяне върху капаци в бяло или слонова кост, с функционални елементи в бяло или слонова кост.

Unica Basic: простата гама, за практични приложения с функционални елементи в бяло или слонова кост.

Повече информация - в продуктовия каталог.Altira

Altira

Гамата Altira включва следните функции: Механизъм за регулиране и светещ механизъм за регулиране Механизъм за удобство: димери, датчици на движение, термостати Механизъм за защита: превключватели с ключ, превключватели с карта Захранващ контакт: Френски, немски стандарти Гнездо за мрежа RJ45: Изводи Infraplus, Lexcom Извод за телевизия/радио/сателит/високоговорител Гнездо за телефон RJ12 Функционалните елементи се доставят с голямо разнообразие от декоративни и инсталационни изделия. Капаци за 1,2,3 и 6 тела Монтажни рамки за 1,2,3 и 6 тела Стенни кутии за скрит (гипсокартон и мазилка) и външен монтаж Всички функционални елементи са по стандарт 45 мм. Само един номенклатурен номер.

Повече информация - в продуктовия каталог.Други партньори

 DOPAG и Meter MIX

Индустриални дозиращи и смесващи едно, дву и много...

Mitsubishi Electric

Индустриална автоматизация

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

WAGO

Пружинни клеми и конектори за монтаж на шина и пла...

Виж всички наши партньори