Schneider Electric

Разединители със стопяеми предпазители

Серии

Fupact

           

TeSys DF

TeSys GS

         

Предпазители

           

Стопяеми пртедпазители ННFupact INF, ISFL, ISFT

Fupact INF, ISFL, ISFT

Товарови прекъсвачи с предпазители от 32 A to 800 A. Адаптирани за голям брой приложения ниско напрежение, товаровите прекъсвачи с предпазители Fupact предлагат цялата необходима на потребителя защита. Защита и управление на електроинсталации ниско напрежение, по-общо адаптирани към северноевропейските пазари и тези с германско влияние. Приложения: Електроразпределение Защита на двигатели Обществено електроразпределение

Повече информация - в продуктовия каталог.Моторни стопяеми предпазителиTeSys DF, LS1/GK1

TeSys DF, LS1/GK1

Държачи за стопяеми предпазители, стопяеми предпазители.

Повече информация - в продуктовия каталог.TeSys GS

TeSys GS

Разединители от 32 до 1250 A. За надеждна защита и прекъсване при пълна безопасност Защитата с предпазители e надеждно и ефективно решение за предпазване на нисковолтова апаратура от късо съединение, което може да причини тежки повреди на инсталациите, да създаде опасности за апаратурата и персонала и да доведе до значителни загуби на ценна продукция. Индустрия, инфраструктура, строителство и др.: Те осигуряват разединяване с товара и възстановяване, безопасно изключване и термична защита за всички нисковолтови електрически вериги. Особено са подходящи за защита и комутация на входящите захранващи вериги към електрическите табла, включително аварийния стоп.

Повече информация - в продуктовия каталог.Предпазители СрНПредпазители от 3.6 до 36kV

Предпазители от 3.6 до 36kV

Можете да избирате предпазители Fusarc CF, Soléfuse, Tépéfuse или MGK според нуждите. Предпазители и ограничители на ток с висока изключвателна способност. Комбиниран тип (ударник). Вътрешен и открит монтаж (в зависимост от типа). Защита срещу тежки повреди във вериги средно напрежение или ниско напрежение. Тази защита може да се подобри още повече, като се съчетаят предпазителите със системи за защита ниско напрежение или с реле за защита от претоварване по ток. Тези предпазители, които включват термичен ударник, са напълно съвместими със стандартните предпазители от „резервен“ тип.

Повече информация - в продуктовия каталог.Други партньори

Mitsubishi Electric

Индустриална автоматизация

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

Pilz

Eксперт в безопасността на хората, машините и окол...

WAGO

Пружинни клеми и конектори за монтаж на шина и пла...

Виж всички наши партньори