Софтуер за управление и визуализацияVijeo Citect

Vijeo Citect

Vijeo Citect e предназначен за инженерите на системи за контрол, ръководителите на производства и системните интегратори, които търсят мощно и гъвкаво SCADA решение, напълно интегрирано с апаратурата на Schneider. Vijeo Citect e в пълен синхрон с приложенията за контролер Unity, за да осигури последователност в цялостния вид на системата. Централизирането, както и локализирането се решават чрез клъстеринг. Разходите по залите за управление и персонала се оптимизират, без да се правят компромиси със специфичните за процеса функционални възможности на системата. Клъстерингът позволява и разделяне на обектите на надеждни подклъстери за увеличаване на общия капацитет на системата или разпределение на натоварването върху нея. Интуитивен инструмент за визуализиране при анализ на данни за аларми и тенденции, вграден в системата Vijeo Citect, осведомява по-бързо оператора за обстоятелства, изискващи намеса. Съоръженията не изостават от развитието, благодарение на последните технологии под Windows.

Повече информация - в продуктовия каталог.OPC Factory Server

OPC Factory Server

Производствени данни в реално време OPC e от основно значение за клиентски приложения, които имат нужда от достъп в реално време до производствените данни. Край на проблемите с несъвместимостта и драйверите Най-разнообразни приложения – от SCADA, MES, ERP до Excel под Windows – могат лесно да се интегрират в архитектурите за автоматизация. Адаптиран достъп до данните OPC Custom e интерфейсът за специалисти и разработчици. Програмирането на C++ осигурява пряк достъп до OPC сървъра и следене в реално време. OPC автоматизация e идеалният интерфейс за хората, които искат да проектират приложение при минимум време за разработка и технически познания.

Повече информация - в продуктовия каталог.ConneXview™

ConneXview™

Автоматично откриване на мрежи и свързани устройства и дублирани топологии тип „пръстен“ на ConneXium Разширяема библиотека с видове устройства за идентифициране на устройства на други производители Поддръжка на SNMP и Modbus/TCP за изчерпателно откриване Цветово кодиране на мрежи и устройства за показване на състоянието в реално време Избираеми нива на аларми URL връзки и/или локални действия върху отделни устройства за ускорено отстраняване на неизправности Потребителски изскачащи менюта стартират уеб страници за отстраняване на неизправности или приложения за програмиране Специални функции: Мрежов асистент: контекстно ориентиран файл за помощ, съдържащ теми, описващи всяка мрежова аларма в панела за аларми на ConneXview. Редактор на видовете устройства: адаптиране или добавяне на профили на устройства и избиране на нивата на аларми.

Повече информация - в продуктовия каталог.FactoryCast

FactoryCast

Уеб-базирани функции за дистанционна диагностика с обикновен Интернет браузър Защитен достъп до разширена диагностика на системата и приложенията Цифрово и графично представяне на данните и настройки Отворени хостинг на потребителски WEB страници за специфична диагностика и интерфейс HMI (в контролери Modicon Micro, Premium и Quantum)

Повече информация - в продуктовия каталог.Други партньори

Mitsubishi Electric

Индустриална автоматизация

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

Pilz

Eксперт в безопасността на хората, машините и окол...

WAGO

Пружинни клеми и конектори за монтаж на шина и пла...

Виж всички наши партньори