Софтуер за конфигуриранеVijeo Designer

Vijeo Designer

Софтуер за конфигуриране на HMI.Режисьорът сте вие! Софтуерна гама за проектиране на приложения за HMI Magelis: Vijeo Designer Lite за компактни дисплеи, Vijeo Designer за графични терминали и индустриални компютри. Лесен за работа, благодарение на удобния интерфейс, той предлага и разширени функции като мултимедийни възможности и дистанционен достъп за по-голяма ефективност.

Повече информация - в продуктовия каталог.PowerSuite

PowerSuite

Софтуерен пакет PowerSuite за конфигуриране на честотни регулатори Altivar, стартери Altistart и контролер-стартери TeSys® модел U.

Повече информация - в продуктовия каталог.Unilink™

Unilink™

Софтуер за конфигуриране, настройка и регулиране на серво задвижвания Lexium.

Повече информация - в продуктовия каталог.OsiSense XU

OsiSense XU

Фотоелектрически датчици.

Повече информация - в продуктовия каталог.SoMove

SoMove

SoMove, удобен софтуер за настройка, за конфигуриране на Schneider Electric устройства за управление на електродвигатели.SoMove е достъпен за свободно изтегляне. Лесен, спестяващ време и потребителски ориентиран, SoMove улеснява конфигурирането на Schneider Electric устройства за управление на електродвигатели. За да се улесни настройката и поддръжката, SoMove софтуера може да използва директно USB/RJ45 кабел за връзка или Bluetooth безжична връзка.

Повече информация - в продуктовия каталог.SoMove Mobile

SoMove Mobile

Конфигуриране на Честотни регулатори с SoMove Mobile софтуер за мобилен телефон през Bluetooth™ SoMove Mobile ви доближава до клиентите ви - Производителите на машини могат лесно да обменят конфигурационни файлове с техните клиенти чрез стандартна телефонна услуга: дистанционен обмен на конфигурационни файлове или диагностика чрез MMS, електронна поща и т.н. обмен на информация чрез Bluetooth™, USB, и тн.

Повече информация - в продуктовия каталог.Други партньори

Mitsubishi Electric

Индустриална автоматизация

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

Pilz

Eксперт в безопасността на хората, машините и окол...

WAGO

Пружинни клеми и конектори за монтаж на шина и пла...

Виж всички наши партньори