За TDK Lambda

 

TDK-Lambda

Дейност

 Японският концерн TDK-Lambda е един от водещите световни производители на електрозахранващи блокове. Продуктовата гама обхваща захранващи блокове и DC/DC преобразуватели от 1,5 W до 15 кW. Акцентът пада върху модулните захранвания, които могат да се конфигурират индивидуално за всеки клиент, стандартните захранвания за вграждане за индустриални приложения, захранванията за монтаж на DIN-шина в разпределителни шкафове, програмируемите лабораторни захранвания, специфичните решения, отговарящи на конкретните изисквания на клиента. Заедно с богатата продуктова гама, компанията предлага следпродажбен сервиз и техническа поддръжка при изпитанията за електромагнитна съвместимост и безопасност.

Околна среда

 Грижата за планетата е един от основните приоритети на компанията. За TDK-Lambda това означава разумно потребление на ограничените природни ресурси, разработване на продукти с намалени размери, търсене на енергийно ефективни решения и съответствие на продуктите с Директивата RoHS. Намаленото отражение на продуктите на Lambda върху околната среда е свързано с целия жизнен цикъл на продукта. Предлагането на “зелени” продукти, не е възможно без сътрудничеството на доставчиците и на всички, които участват в процеса. В това число влиза и начинът на работа и материалите, използвани от доставчиците на компанията. За да гарантира този подход, компанията извършва проучвания на политиката по отношение на околната среда на доставчиците, проучва влиянието на използваните материали върху околната среда.


 

Качество

Компанията е забележителна и с отношението си към качеството. За първи път в бранша Lambda предлага продукт с доживотна гаранция. Това е гамата висококачествени индустриални захранвания HWS. За да си позволи една компания подобни гаранционни условия, тя трябва да има пълно доверие в качеството на своите продукти. Качеството и надеждността на продуктите на TDK-Lambda са от световна класа и това гарантира на клиентите, че могат да ги залагат в своите системи без притеснения от повреда, което има отношение към разходите в продължение на целия експлоатационен живот на продуктите.

Други партньори

Schneider Electric

Електроразпределение, средства за индустриална авт...

Mitsubishi Electric

Индустриална автоматизация

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

Pilz

Eксперт в безопасността на хората, машините и окол...

Виж всички наши партньори