Зa Werma

 

Информация

WERMA е водещ производител на устройства за оптическа и звукова сигнализация, включващи сигнални колонки, предупредителни лампи, сирени и зумери. Базирани на сигнализация с водеща LED технология, продуктите на WERMA защитават хората и сигнализират за алармени ситуации в съвременната индустриална среда. Вече повече от 50 години WERMA произвежда висок клас сигнални устройства, като постоянно допринася за безопасността и икономичността в модерното индустриално общество. Плановете за развитие на компанията са свързани с иновациите. WERMA непрекъснато предлага на пазара продукти, които представляват за потребителите реална иновация, и предлагат все по-голямо удобство и улеснение при работа. Удовлетворяването на нуждите на клиентите при различните приложения са основен двигател за иновациите на компанията.За да отговори на тези нужди, WERMA залага на високото ниво на компетентност и екипния дух на своите служители. Животът в съвременното индустриално общество се характеризира с динамично технологично развитие. Всеки напредък изисква едновременно с това да се подобряват стандартите за лична безопасност.

Оптическата и звуковата сигнализация предупреждават, защитават и ориентират персонала в индустриалната среда. Те се използват там, където предпазливостта, разумната и предвидлива реакция са абсолютно задължителни. Техните сигнали са ясно разпознаваеми навсякъде по света и не зависят от устни или писмени съобщения на какъвто и да е език.

Продукти

  • Сигнални колонки
  • Устройства за оптическа сигнализация
  • Устройства за сигнализация със звуково-светлинен сигнал
  • Устройства за звукова сигнализация
  • Устройства за сигнализация за приложение в експлозивна атмосфера

Сертификати

WERMA държи на високото качество за създаване на дълготрайни отношения с клиентите в условията на пълно доверие. За да създават продукти, отговарящи на клиентските изисквания, служителите на компанията работят в съответствие със задължителни и добре дефинирани правила за качество. WERMA изпълнява изискванията на международните стандарти DIN EN ISO 9001:2000.

Други партньори

Schneider Electric

Електроразпределение, средства за индустриална авт...

Mitsubishi Electric

Индустриална автоматизация

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

Pilz

Eксперт в безопасността на хората, машините и окол...

Виж всички наши партньори