Система за автоматизация PSS 4000

  

 

  


 

 

 

Photo PSS 4000

Система за управление PSSuniversal PLC

Системата за управление PSS universal е оптимално решение за самостоятелни машини или за сложни, разпределени заводски системи - мрежови или самостоятелни, за стандартни приложения или за приложения за безопасност. Системата може да бъде програмирана с PAS IL (Instruction List). За конфигуриране на системата е на разположение и графичен програмен редактор.

_______________________________________________________________________

 

Photo PSS 4000

Децентрализирана система PSSuniversal I/O

Децентрализираната система входове и изходи PSSuniversal отговаря за записването и препращането на входно - изходната информация. Голям брой стандартни и входно изходни модули за безопас- ност гарантират разнообразие на приложенията и сигурност на инвестицията.

_______________________________________________________________________

 

I/O modules PSS67

Електронни модули I/O

Благодарение на напълно капсулираната електроника на модулите, модулите PSS67  са особено устойчиви на прах и вода и гарантират пълна функционалност дори при температури на работа и съхранение от 0 ° C до + 60 ° C. Те могат да бъдат монтирани директно върху машината и се нуждаят от минимално пространство, така че окабеляването  да бъде значително намалено в сравнение със системите, базирани в шкаф.  

_______________________________________________________________________

 

Software for PLC controllers and I/O systems

Софтуерна платформа
Програмите могат да се създават лесно, бързо и интуитивно, използвайки графичния програмен редактор PASmulti. Входовете и изходите могат свободно да се конфигурират и да се свързват чрез логически елементи. Без затруднения може да се постигне лесно структуриране. Редакторът PAS IL (в съответствие с EN/IEC 61131-3) може да се използва за създаването на по-сложни програми за безопасност и стандартни функции. И двата редактора използват една и съща среда. Също така на разположение е и голяма библиотека от софтуерни блокове за подпомагане и стандартизация на програмирането.

 

Други партньори

Schneider Electric

Електроразпределение, средства за индустриална авт...

Mitsubishi Electric

Индустриална автоматизация

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

WAGO

Пружинни клеми и конектори за монтаж на шина и пла...

Виж всички наши партньори