Сензори за безопасност

  

 

  


 

 

 

Mechanical safety switch PSENmech

PSENmech

 Механичните защитни превключватели PSENmech са подходящи за безопасно наблюдение на предпазни врати. Ако предпазните врати се отворят, защитните превключватели PSENmech се активират. С увеличената сила на отваряне на актуатора, защитните превключватели PSENmech предотвратяват непреднамерено отваряне на предпазната врата.

Продуктовa брошура

_______________________________________________________________________

 

Резултат с изображение за PSENmag

PSENmag

Безконтактните магнитни превключватели за безопасност PSENmag са подходящи за машини, които се експлоатират често и са изложени на вибрации. Те осигуряват голяма свобода с конектори и кабели за всички видове монтаж и работна зона от 3 до 8/10 мм. PL e съгласно EN ISO 13849-1 или Cat. 4 съгласно EN 954-1, благодарение на вградените контролни функции и защита от манипулация.

Продуктов каталог

_______________________________________________________________________

 

Резултат с изображение за PSENcode

PSENcode

За наблюдение на предпазните врати PSENcode - независимо дали е в тесен, компактен или голям дизайн - предлага най-високо ниво на защита на манипулациите благодарение на технологията RFID. В уникалната, напълно кодирана версия, има само един единствен актуатор, който сензорът приема (принцип на ключа). Благодарение на серийното свързване с други сензори като PSENcode, PSENslock, PSENsgate до PL e от EN / ISO 13849-1, имате решение, което е наистина икономично, но и безопасно!

Продуктов каталог

_______________________________________________________________________

 

Резултат с изображение за PSENbolt

PSENbolt

Резе за безопасност PSENbolt е предназначено за предпазни врати, които са трудни за настройка или такива, разположени в зони, където вратите често се отварят и затварят, освен защита срещу манипулация и заобикаляне на вратите, се гарантира и дълъг експлоатационен живот. PSENbolt осигурява цялостно решение, включващо сензор за безопасност, дръжка и резе.

Продуктов каталог

_______________________________________________________________________

 

Резултат с изображение за PSENhinge

PSENhinge

Вграденият в панта сензор PSENhinge e безопасно и цялостно решение, подходящо за приложение във въртящи се и врати на панти. Проектиран е като една функционална и инсталационна единица и предлага голяма гъвкавост при инсталиране, свързване и настройка. PSENhinge може да бъде инсталиран директно в защитната врата, като по този начин се спестява място и се осигурява защита от манипулиране.

Продуктов каталог

Други партньори

Schneider Electric

Електроразпределение, средства за индустриална авт...

Mitsubishi Electric

Индустриална автоматизация

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

WAGO

Пружинни клеми и конектори за монтаж на шина и пла...

Виж всички наши партньори