Системи за безопасност на врати

 

  

 

  


 

 

Резултат с изображение за PSENslock

PSENslock

С комбинацията си от функции за мониторинг на позиция за безопасност и заключване на предпазна врата, системите за безопасност на врати PSENslock са проектирани за приложения от най-висок клас. Устройствата за магнитно заключване на врати PSENslock са в голяма степен износоустойчиви, в сравнение с механичните технологии.PSENslock са много по-адаптивни към променящите се условия на средата, което гарантира продължителния им експлоатационен живот.

Продуктов каталог

_______________________________________________________________________

Резултат с изображение за PSENsgate

PSENsgate

PSENsgate комбинира мониторинг и заключване на предпазни врати, както и управляващи елементи в една система, гарантираща защита на персонала и съоръженията. Допълнителните функции като авариен стоп и аварийно освобождаване са включени в системата за безопасност на врати PSENsgate. Системата е готова за инсталация и значително намалява времето за инсталиране и конфигуриране.

Продуктов каталог

_______________________________________________________________________

Резултат с изображение за PSENmlock

PSENmlock

Високото ниво на изпълнение на функцията за заключване е реализирано чрез двуканално управление, което прави PSENmlock особено подходяща за машини с опасен свръх ход, които изискват заключващи механизми с нива на изпълнение PL d или PL e.
Компактната, но здрава конструкция и разнообразните опции за монтиране превръщат PSENmlock в продукт за универсална употреба и улесняват инсталирането.

Продуктов каталог

Други партньори

Schneider Electric

Електроразпределение, средства за индустриална авт...

Mitsubishi Electric

Индустриална автоматизация

COGNEX

Системи и решения за машинно зрение в индустрията

WAGO

Пружинни клеми и конектори за монтаж на шина и пла...

Виж всички наши партньори