Нова версия на софтуера за идентификация и верификация от Cognex

01.08.2014

Cognex Corporation (NASDAQ: CGNX), водещ световен доставчик на системи за машинно зрение, представи нова версия на  In-Sight® Track & Trace  решения за идентификация и верификация за фармацевтични продукти и сериализация.

Следвайки успешните внедрявания на In-Sight Track & Trace 1.0, новата версия включва допълнения адресирани към новите изисквания отправени към производителите на  фармацевтични и медицински продукти за постигане на по-добро ниво за проследяване на продуктите.

Клиентите могат да използват In-Sight Track & Trace 2.0 с няколко системи за визуална инспекция In-Sight за декодиране на четаем за човек текст заедно с 2-D и  1-D кодове, включващ Data Matrix, GS1-128, GS1 DataBar, securPharm и Pharmacode.

In-Sight Track & Trace е готов за ползване софтуер за верификация и сериализация, адресиран към за нашите фармацевтични клиенти които имат изисквания да се покриват GS1 и FDA регулационни и други световни законови норми“, казва Херберт Лейд, Вицепрезидент и бизнес мениджер визуални системи. Той добавя: „В новата версия ние добавихме едновременно четене на стекове и групирани опаковки, допълнително ниво на оторизация ори достъп и нашия OCRMax™ инструмент за гарантиране на  високи показатели при четене в индустрията. Тази нова функционалност осигурява най-високи показатели на четене на четими за човек данни, много кодове и серийни номера“.

Предварително програмиран софтуер се нуждае от малко настройки чрез човеко-машинен интерфейс. In-Sight Track & Trace може лесно да бъде интегриран в друг PC базиран софтуер или MES с поддържаните индустриални протоколи и вградените цифрови входове и изходи. Софтуерът поддържа и възможност и техническите проверки дефинирани от FDA 21 CFR Part 11 валидиране, включително надеждна и сигурна идентификация на потребителите и възможност за автоматично генериране на аудит съобщения за проследимост и архивиране.

In-Sight Track & Trace 2.0 е налиен за пазара.

Ехнатон има реализирани обекти в областта на идентификацията и проследимостта, включително и такива във фармацевтичната индустрия свързани регулационните норми за DataMatrix GS1 маркиране. Някой от проектите са реализирани на база In-Sight Track & Trace софтуер.

За да научете повече посетете www.cognex.com/tracktrace.

Back to all news

 
Днес на живо ще се предава официалната премиера на новия кобот Melfa Assista на Mitsubishi Electric Днес на живо ще се предава официалната премиера на новия кобот Melfa Assista на Mitsubishi Electric 30.06.2020

Днес, 30 юни 2020 г., с живо излъчване и шоу ще се отбележи ...

Read more
Обучителни уебинари с продуктите на Mitsubishi Electric Обучителни уебинари с продуктите на Mitsubishi Electric 21.05.2020

  Ехнатон има удоволствието да ви покани на предстоящи...

Read more
Най-новите продукти и решения в областта на индустриалната автоматизация Най-новите продукти и решения в областта на индустриалната автоматизация 14.05.2020

  Индустриалният сектор е пряко засегнат от текущата с...

Read more
Офисите на Ехнатон в София и страната продължават работа при взети всички мерки за сигурност Офисите на Ехнатон в София и страната продължават работа при взети всички мерки за сигурност 03.04.2020

Функционират централният и регионалните офиси на компанията,...

Read more
View all