Новата серия конектори CKH на Ilme – перфектно решение за машини в хранително-вкусовата промишленост

27.10.2020

LME разшири гамата от продукти с приложение в хранително-вкусовата промишленост с новите конектори CKH за чисто производство. С размер 21.21, те са перфектно решение, което отговаря на изискванията на сектора и задоволява нуждата от компактност, тенденция в повечето индустриални приложения. Новата серия предлага много предимства, които я превръщат в правилния продукт за дозиращото производство в хранителната индустрия, като например:

- Здравина и безопасност: изработена от самозагасващ термопластичен материал (PA), лесно почистващ се и устойчив на почистващи и дезинфекциращи агенти, често използвани във фабриките за преработка на храни.

- Откриваемост: движещите се или подвижни части в син цвят могат лесно да бъдат идентифицирани чрез видеоинспекция, за да се избегне случайно замърсяване на хранителните продукти. Заключващите лостове са проследими и от металотърсачи в случай на случайна загуба или падане по линията на производство на храната.

- IP защита: IP 66, IP 67, IP 69 степен на защита, за да издържат на дейности по измиване под високо налягане и висока температура, гарантираща също висока издръжливост във времето.

CKH кожуси са съобразени с основните разпоредби на хранителния сектор, като ECOLAB® и EHEDG Насока № 32 и могат да се използват с цялата гама компактни вложки, включително конектори за захранване, сигнализация и пренос на данни.

Всички продукти на Ilme

  

 

  


Back to all news

 
Защита от пренапрежение APC SurgeArrest Essential 230V Защита от пренапрежение APC SurgeArrest Essential 230V 23.02.2021

Инвестирали сте средства в технологии, които правят живота в...

Read more
Водо- и прахозащитени контакти Scame, серия Protecta Водо- и прахозащитени контакти Scame, серия Protecta 22.02.2021

ИТАЛИАНСКИ СТАНДАРТЕН КОНТАКТ P 30, 16 A, M 95 (95x95mm)PROT...

Read more
Непрекъсваеми токозахранващи устройства APC (UPS) модел APC Back-UPS 400 VA, 230 V от Schneider Electric Непрекъсваеми токозахранващи устройства APC (UPS) модел APC Back-UPS 400 VA, 230 V от Schneider Electric 15.02.2021

Като официален дистрибутор на Schneider Electric за България...

Read more
View all