Store Akhnaton at Sofia

03.07.2012

 

Уважаеми клиенти,

Имаме удоволствието да ви информираме, че магазин Ехнатон София е избран за „ЗЕЛЕН ДИСТРИБУТОР” от Шнайдер Електрик България. Това ни дава специални възможности, в това да направим вашето обслужване, тук в магазина, иновативно и модерно.
Тук при нас е монтиран информационен модул e-flower, който позволява във всеки момент да получите информация за новите концепции и най-добрите практики в света в областта на енергийната ефективност.

Възползвайки се от него, вие ще получите следните предимства:

  • лесно и бързо ще посетите Енергийния Университет на Шнайдер Електрик, където се предлага най-новата информация и възможност за електронно професионално обучение по отношение на новите идеи за енергоспестяване, които опазват околната среда;
  • лесно и бързо ще направите обзор на пазара и ще се запознаете с предлаганите продуктите и решения на Шнайдер Електрик, в областта на енергетиката, индустрията или жилищния сектор;
  • ще получите актуална и пълна информация за всяка от различните промоции на  продукти и/или решения,  които целогодишно ще бъдат активирани. Минималният срок  на всяка промоция  ще бъде месец, а купувайки продукт от поне една промоция – ще получавате подарък от Шнайдер Електрик.

Заповядайте да ни посетите в магазин Ехнатон София на ул. „Опълченска”, 
бл. 54, вх. Г-Д и се възползвайте от новите ни възможности. 

Back to all news