Altivar Process 600 от Шнайдер Електрик е вече на пазара в Бъглария

02.08.2016

Шнайдер Електрик България ЕООД пусна на пазара нова серия честотни регулатори – Altivar Process Серия 600. Гамата беше вече представена на поредица от специализирани семинари, проведени съвместно с дистрибуторите и системните интегратори на компнаията в цялата страна.
Гамата Altivar Process Серия 600 заменя по-стари модели честотни управления Altivar 61 и се отличава с много предимства. За първи път у нас компанията предлага регулатори с меню на комуникационния панел изцяло на български език (както и на още 20 езика). Новата серия обхваща мощности от 0,75 до 1500 KW. Новите регулатори имат батерия и часовник за реално време, чрез който може да се види точно кога са настъпили аварии и други събития. Всички модели от гамата имат Ethernet и Modbus като стандартно оборудване, а чрез комуникационна “she карта” може да се добавят и още видове комуникация. Софтуерът за диалог – SoMove, който е достъпен на корпоративния сайт на Шнайдер Електрик, позвлява конфигурирането на Altivar през компютър. Всичко това е съвместимо със софтуера Unity, така че при внедрено цялостно решение да не е необходимо наличието на допълнителен кабел или софтуер. В SCADA среда през Unity е възможно свързването със всеки конкретен честотен регулатор Altivar.
Линията Altivar Process идва в две подсерии – Fluid и Solid, съответно за работа с флуиди – ATV600 (помпи и вентилатори) и за подемни съоръжения и съоражения с висок съпротивителен момент – ATV900. Моделите до 315 KW предлагат монтаж на стена, а от 110 kW имат и инженерингови версии със стоящи шкафове на атрактивни цени.
Допълнение към гамата Altivar Process е Altivar Machine, с разновидности както за прости приложения, така и за високорпоизводителни машини. Целта му е да обедини вече познатите ATV312 и ATV32. Регулаторът е във формат на книга и формат на кубче до 4 kW, удобен за табла с по-голяма гъстота на продуктите.

Back to all news