Безжично решение за управление на човекопотока SignalSET

29.04.2020

Чрез решението за управление на човекопотока SignalSET на немския производител WERMA можете лесно да сигнализирате на хората пред входа на определен обект дали в момента може да им бъде осигурен достъп. Това гарантира, че в даден момент в помещението няма да има струпване на хора и че може да се спазва безопасна дистанция. Комплектът SignalSET се състои от сигнална колона с безжичен предавател, конзола, монтажни скоби и адаптер за захранване. Ако извън сградата няма възможност за 220-волтово захранване, сигналната колона може алтернативно да бъде оборудвана с USB свързващ елемент, който да включите към стандартен преносим USB акумулаторен модул (power bank). 

Безжичното решение SignalSET e опростено, но ефективно и удобно решение на управлението на човекопоток в супермаркети и по-малки търговски обекти, административни и офис приемни, работни помещения и т.н. Приложението му е изключително широко и универсално.

 

 Комплектът SignalSET включва:

• Сигнална колона с безжична връзка за приложения на открито (зелен/червен сигнал)

• Табела, поясняваща сигналните цветове

(напр. зелен = Моля, влезте; червен = Моля, изчакайте)

• Дистанционно управление, улесняващо работата

• Монтажни материали и захранване

 

Комплект с USB захранване (допълнителна възможност):

Електрозахранването може да се осигури и чрез стандартен USB акумулаторен модул (препоръчителен капацитет 20 000 mAh за 20 часа експлоатация). Към стандартния комплект не е включен USB акумулаторен модул.


 Опционални модули и аксесоари:

• Звуков модул (позволява да запишете собствен аудиофайл или съобщение, което да бъде възпроизведено през звуковия модул)

• Контактна кутия с магнитна основа

• Сгъваема конзола – позволява наклоняване на сигналната колона


Back to all news

 
Новият FX5UJ компактен контролер - отлична производителност на разумна цена Новият FX5UJ компактен контролер - отлична производителност на разумна цена 23.09.2020

Предлага разнообразния набор от вградени функции, характерни...

Read more
Киберсигурност директно в суича Киберсигурност директно в суича 21.08.2020

Нов, управляван суич с интегрирано криптиране. Киберсигурно...

Read more
View all