Ключовете и контакти Odace на Schneider Electric

28.09.2016

Ключовете и контактите стават все по- стилни, но и все по-практични. Вече не се налага да избирате между удобство и ефективност или да правите компромис с външния вид, за да получите най- иновативните функции. С Odace можете да имате всичко това.
Гамата Odace:
> Пълна гама електрически ключове и контакти, обединени в две стилни серии, които идеално допълват интериорните решения на вашите клиенти
> Повече комфорт, енергийна ефективност и безопасност в жилищните сгради
> Решения, създадени да работят перфектно както в ново строителство, така и в проекти за обновяване
> Изработени от издръжливи, висококачествени материали
> Иновативни механизми за бърз и лесен монтаж
> За поръчката на цялостен продукт са необходими само два каталожни номера, което улеснява вашата работа.
  Времената се менят. Потребностите и навиците на хората се променят. Ето защо, за да е в крачка с най- новите тенденции в обзавеждането на дома, гамата Odace на Schneider Electric залага на модерен дизайн, за да отговори на разнообразни вкусове и предпочитания. Гамата Odace е истински хамелеон, който се адаптира към начина на живот на клиента, неговия интериор и неговата личност. Но красотата не е само на повърхността: с Odace, Schneider Electric разработи ефективна, ергономична продуктова гама с множество подобрения, които допринасят за по-бърз и лесен монтаж. Открийте какво Odace може да направи за вас…и вашите клиенти!

Вижте продуктов каталог

Повече информация тук

Back to all news