Пълна гама за комфорт и енергийна ефективност.Предимствата на системата U.motion

01.01.2016

Собствениците на фамилни къщи искат да имат система за сграден мениджмънт, която обхваща целия имот, включително гаража и градината, и осигурява широка функционалност, високо ниво на комфорт, безопасност и енергийна ефективност.

С U.motion KNX сървър със сензорен екран U.motion Touch 7, няколко KNX бутона или таблети могат да се създадат гъвкави решения за управление. Интерфейсът U.motion дава възможност за задаване на различни сценарии за осветление и управление на щори. С добавянето на сензор
KNX CO2 и детектори за дим системата осигурява добро решение за пожаробезопасност, като автоматично изпраща алармени съобщения на обитателите на сградата.
С U.motion можете да интегрирате допълнителни решения за осветление, камери и системи за входни врати, което предлага високо ниво на комфорт и безопасност. Задвижващите механизми KNX с детекция позволяват таргетирано управление на индивидуалните устройства, като по този
начин позволяват допълнителни функции за енергийна ефективност.

Предимства за потребителя
Клиентът има възможност да увеличи комфорта и сигурността в дома си по гъвкав и икономичен начин, с KNX система, която може да се разширява спрямо бъдещите потребности. Прегледната
информация от всеки сензорен панел U.motion позволява целево управление на всички консуматори в сградата, плувния басейн, гаража и градината. Всички електрически устройства могат лесно да бъдат визуализирани и по този начин управлявани.
Използвайки U.motion със съществуващи устройства като смартфони, таблети и U.motion приложения, обитателите имат на разположение система за управление на сгради с изключителни характеристики, дори когато са извън дома си. Всички предимства на U.motion са достъпни, дори когато са на път или на работа.
Възможно е интегриране на няколко системи за входни врати и камери. Събира се и
се визуализира подробна информация за потреблението на енергия. U.motion KNX Server Plus служи за съхранение на информацията за потреблението.

Back to all news