Стандартни моторни прекъсвачи TeSys GV3

02.06.2019

Конструирани с новата и интелигентна патентована система за клеми   EverLink, прекъсвачите TeSys GV3 осигуряват по-надеждно и по-качествено свързване: затягането на кабелите остава стабилно, здраво и трайно дори при тежки условия. Общите допълнителни аксесоари към гамите GV2 и GV3, осигуряват удобство и значителна икономия на време при инсталирането.

Характеристики:
Могат лесно да се интегрират с всякакви конфигурации, благодарение на стандартната ширина 55 мм за монтаж на DIN шина. GV3 P Прекъсвач със защита от претоварване и късо съединение: 7 номинални стойности на тока от 9 до 65 A за защита на двигатели от претоварване и късо съединение от 5,5 до 30 kW.

GV3 L Прекъсвач със защита от късо съединение: 5 номинални стойности на тока от 25 до 65 A за защита на двигатели срещу късо съединение от 11 до 30 kW.

От 40 до 65A - Icu 50кА Max изключвателна възможност и 100 kA Icu от 9 до 32 A, съответствие с международни стандарти и сертификати. Компактност на продуктите: Стандартната ширина 55 мм осигурява по-лесно инсталиране в таблото на по-малко пространство, монтаж на DIN шина. 3-позиционен кръгъл превключвател, с възможност за заключване за лицевият панел.

Приложения:
Индустрия, инфраструктура, строителство:

Използват се за управление и защита на двигатели в съответствие със стандартите IEC 947-2 и IEC 947-4-1.

Продуктов каталог

Back to all news