Три нови предложения от SANGEL Systemtechnik – за още повече удобство

29.03.2020

  

 

  


 

 

 

Благодарение на водещите продукти и технологии на SANGEL и нашия професионализъм, получавате надеждно немско качество, богат избор на индустриално осветление и върхово ниво на комфорт и удобство на ползване.

Новият модел ELN-RGB без бял цвят е разумен избор за тези, които търсят само RGB. В офертата на компанията е уникалният на пазара осветител, комбиниран с бяла светлина - ELN-RGB, но защо да го плащате, ако няма да го ползвате?

Продуктите от фамилия APL осигуряват ергономично осветление с клас на защита IP40, модели с дължини от 850 до 3050 мм., цветна температура 5700 К и М12 конектори, ESD защита. Сега вече са с нов корпус и са снабдени с бутон за изключване.

Осветително тяло за повърностен монтаж LR40 Flex е новият хит в продуктовото портфолио на SANGEL. Със същите забележителни характеристики като популярната серия LR40, но с удобно огъващо се рамо!

Разгледайте всички продукти на SANGEL

Back to all news

 
Безжично решение за управление на човекопотока SignalSET Безжично решение за управление на човекопотока SignalSET 29.04.2020

Чрез решението за управление на човекопотока SignalSET на н...

Read more
SmartMONITOR - интелигентната система за индустриални компании SmartMONITOR - интелигентната система за индустриални компании 09.08.2019

SmartMONITOR е интелигентната система за индустриални компа...

Read more
View all