Захранвания EPSITRON® COMPACT Power: Изгодни и компактни във всяко монтажно положение

06.07.2016

Захранващите блокове EPSITRON® COMPACT Power сега позволяват още по-голяма гъвкавост при употреба. Изгодното устройство, предназначено за редово модулно вграждане, може да бъде монтирано както върху монтажна шина TS35, така и върху монтажна платка, като позволява оптимална позиция за различните области на приложение, като например в оборудване и машини за използване в домашна среда съгласно EN 60335.
Гъвкав монтаж
Компактното и мощно захранване EPSITRON®COMPACT Power е подходящо за винтов и шинен монтаж при стандартни приложения с постоянен ток с напрежение 24 V. При това гъвкавият монтаж позволява допълнително инсталиране на тесни захранващи блокове, като по този начин спестява допълнително пространство в разпределителния шкаф.
Повишена производителност
EPSITRON®COMPACT Power има номинално изходно напрежение от 24 V постоянен ток и е достъпно във варианти 1,3 A (787-1202), 2,5 A (787-1212), 4,2 A (787-1216) и 6 A (787-1226). За подобряване на термичните характеристики фронталният панел на захранванията 1,3 A и 2,5 A може да се сваля.

Щепселна техника на свързване за директен контакт
Компактният дизайн на устройството е проектиран така, че то да заема ограничено пространство в разпределителния шкаф. Освен това, захранването разполага и със системата за модулно щепселно съединяване и разединяване picoMAX® с технологията на свързване Push-in. Тя позволява осъществяването на безопасна и устойчива на вибрации връзка без необходимост от поддръжка на едножилни или многожилни кабели. Щепселното свързване позволява удобно предварително окабеляване, което предоставя предимство при маркиране и поддръжка.
Вашите предимства с новите захранващи блокове EPSITRON® COMPACT Power:
• Обширна сфера на приложение благодарение на възможността монтаж на плоча и шина;
• Повишена изходяща мощност в алтернативни позиции на монтаж благодарение на подобреното охлаждане;
• С възможност за приложение в уреди за използване в домашна среда съгласно EN 60335;
• Лесни за поддръжка благодарение на щепселната технология на свързване;
• Компактният дизайн спестява пространство в разпределителния шкаф.

Back to all news