Индустриални роботи

  

 

  


 

 

 

Индустриални роботи MITSUBISHI, вертикален тип Вертикален тип робот

Време на цикъла до 0.32 секунди с прецизност до ± 0.02 mm. Гъвкаво работно пространство: диапазон от 504 дo 2055 mm със сферично работно пространство - включително и зад робота. Степен на защита IP67, като стандарт. Вътрешно прокарване на кабелите за всички кабели и пневматични линии, clean-room model (ISO-ниво III) available. Конектори: пневматични и електрически хващачи, Ethernet, USB, интерфейс за камера и две връзки за енкодер, и до 8 допълнителни външни оси като стандарт, опционални карти с входове/изходи и разширителна платка заполева мрежа. Директно свързване през Ethernet към операторски дисплей GOT HMI и към устройство за регистриране и запаметяване на механичните движения и процеси. Конфигурация: като цялостна система с робот и контролер или PLC модул за пълна функционалност на програмируем логически контролер на робота в iQ[sp]Platform. Пълна графична визуализация R56TB с чувствителен екран или R32TB.

RV-FR предлага 3 допълнителни функции "Интелигентни функции от следващо поколение", "Безопасни приложения за съвместна работа" и "Функции за интегриране FA-IT".

Гамата включва:

  • RV-F
  • RV-FR

_______________________________________________________________________

 

Индустриални роботи MITSUBISHI, хоризонтален тип Хоризонтален тип робот

Времена на цикъл до 0.29 секунди с прецизност до 0.01 mm. Диапазон от 350 дo 1000 mm, дължина на шпиндела от 150 дo 340 mm. Степен на защита IP54 като стандарт; възможност за херметичен корпус със степен на защита IP65. Модел за готварски приложения (за работа с хранителни мазнини) като стандарт (от RH-6FH) или модел за чисти помещения (ISO-ниво III). За тази цел всички сигнални и пневматични кабели вече са разположени вътре. Конектори: пневматични или електрически хващачи, Ethernet, USB, камера-интерфейс, и две връзки за енкодер, и до 8 допълнителни външни оси, опционални карти с входове/изходи и разширение на полевата шина. Директно свързване: чрез Ethernet до работните терминали. Конфигурация: като цялостна система с робот и контролер или PLC модул за пълна функционалност на програмируем логически контролер за робота в iQ Platform.  Пълна графична визуализация R56TB с чувствителен екран или R32TB.

RH-FR предлага 3 допълнителни функции: "Интелигентни функции от следващо поколение", "Безопасни приложения за съвместна работа" и "Функции за интегриране FA-IT".

Гамата включва:

  • RH-F
  • RH-FR

_______________________________________________________________________

Хоризонтален шарнирен робот за таванен монтаж Хоризонтален шарнирен робот за таванен монтаж

Специалният компактен дизайн и стойка за монтаж над приложението, роботите от гама RH‑1F(R)HR и RH‑3F(R)HR не заемат от ценното пространство в ра-ботната зона, намираща се в непосредствена близост до мястото на монтажа. Това позволява още по-компактни работни размери на клетката. RH‑1F(R)HR е идеалният робот за високоскоростна обработка на малки части до 1 кг. Той позволява до 150 вземания в минута с проследяване на конвейер, включително с времето на захващане. Работното пространство на роботите RH‑3F(R)HR има идеална ци-линдрична форма с диаметър 700 мм и височина 150 мм. RH‑3F(R)HR могат да достигнат всяка точка в това пространство, работейки с полезен товар до 3 кг.

Гамата включва:

  • RH-FHR
  • RH-FRHR

_______________________________________________________________________

Микро робот Микро робот

Прецизност на възпроизвеждане ± 0.005 mm. Тегло само 12 kg и отпечатък по-малък от DIN A4 (FP-1ADH). От 1 kg дo 5 kg товароподемност за разнообразни приложения. Предлага се модел за чисти помещения (ISO-ниво III). Пневматични хващачи, Ethernet, USB, интерфейс за камера и две връзки за енкодер, и до 8 допълнителни външни оси като стандарт, опционални карти с входове/изходи и разширение на полевата шина. Директно свързване през Ethernet към операторски дисплей GOT HMI и към устройство за регистриране и запаметяване на механичните движения и процеси.

Робот SCARA с две ръце: ненадминат на пазара - уникален в технологията. Пълна графична визуализация R56TB с чувствителен екран или R32TB.

Гамата включва:

  • RP-1ADH
  • RP-3ADH
  • RP-5ADH

Other partners

Schneider Electric

Electrical distribution. Industrial control and a...

COGNEX

Machine vision systems and solutions

Pilz

The spirit of safety

WAGO

Cage clamp connection technology

View all our partners