About Citect

През цялата си 35-годишна история компанията Citect запазва фокуса си върху предлагането на добавена стойност на своите клиенти, посредством отлични технологични постижения и по-добро обслужване. Проектирането и адаптирането на софтуер SCADA, устойчив в условията на приложения с голям мащаб в индустрията и инфраструктурата, остава един от основните акценти в дейността на компанията. Скорошното интегриране в групата Schneider Electric гарантира, че наред с удовлетворяването на традиционните нужди като безопасност, надеждност и ефективност, днес Citect може да предложи на клиентите си цялостни решения, фокусирани върху оптимизирането на разходите и енергийната ефективност.

Някои факти за компанията

  • С централен офис в Сидни, Австралия, Citect by Schneider Electric се занaмава с предлагането на софтуерни решения за автоматизация от световна класа в продължение на повече от 35 години.
  • От 2006 година Citect е част от голямата група, специалист в енергийната ефективност, Schneider Electric.
  • Основната дейност на Schneider Electric са електроразпределението и индустриалната автоматизация, със силен фокус върху енергийния мениджмънт и безопасността;
  • Със 170 години история, Schneider Electric днес присъства в 120 държави и има 120 000 служители;
  • Vijeo Citect е комерсиализираната от Schneider Electric SCADA платформа за клиенти, нуждаещи се от цялостно хардуерно и софтуерно решение;
  • Обогатяващата се гама софтуер на компанията е подкрепена от персонализирана оферта за обслужване от световна класа

През годините Citect се е утвърдила като компания, предлагаща водещи решения в областта на автоматизацията и управлението на информация. Решенията на Citect са разработени според спецификата на различни сектори: сгради, циментова, химическа, хранително-вкусова промишленост, електроника, инфраструктура, нефтопреработвателна промишленост, фармация, воден сектор, автомобилостроене. В последните години Citect е фокусирана върху проучването и разработката на решения, специфични за новите индустриални сектори. Компанията продължава да предлага последните иновации в областта на най-доброто решение SCADA в своя клас -CitectSCADA. Гамата софтуер вече включва и Vijeo Citect, предназначен за клиенти, нуждаещи се от интегрирано хардуерно и софтуерно решение от един и същ доставчик.

Other partners

Schneider Electric

Electrical distribution. Industrial control and a...

Mitsubishi Electric

Factory Automation

COGNEX

Machine vision systems and solutions

Pilz

The spirit of safety

View all our partners