About Crouzet

Crouzet, част от групата Schneider Electric, е водещ световен производител на продукти за задвижване и управление на процеси, обслужващи три основни сектора:

  • индустрия;
  • транспорт;
  • самолетостроене и отбрана

С повече от 80 години опит в електронните, електромеханичните и магнитните технологии, Crouzet предлага пълна гама от функции за автоматизация – от детекцията, мониторинга, задвижването и обработката до комуникацията – през широка гама от решения за микроконтрол, микрозадвижвания, датчици, датчици за позициониране, полупроводникови релета и пневматични продукти.

Всепризната в индустрията заради пълната гама от продукти и гъвкави услуги, компанията е особено ефективна в предлагането на персонализирани решения, посрещащи изискванията на производителите на машини, дистрибуторите и системните интегратори. Водена от идеята за удовлетворяване на клиентските изисквания, Crouzet работи съвместно с клиента, за да идентифицира точно изискванията в технически и икономически план, и да разработи най-доброто решение за всяко оборудване.

Залагайки на най-новите технологии, стратегията на Crouzet се основава на постоянна иновация - 7% от годишния оборот на компанията се инвестира в проучвания и разработка на нови продукти. За да отговори на строгите изисквания в самолетостроенето и индустрията,Crouzet прилага политика на непрестанно подобряване на качеството посредством програма за управление на качеството. Политиката за еко-дизайн гарантира, че офертата на Crouzet отговаря на Европейските Директиви за околната среда, в това число RoHS и REACH. Компанията е сертифицирана по стандартите ISO 14001 и OHSAS 18001 и е носител на наградата на Френското сдружение за качество (MFQ) за 2008 г.

Other partners

Schneider Electric

Electrical distribution. Industrial control and a...

Mitsubishi Electric

Factory Automation

COGNEX

Machine vision systems and solutions

Pilz

The spirit of safety

View all our partners