About Haupa

Резултат с изображение за haupa logoВодещ производител на професионални инструменти и материали за електротехнически приложения. Пазарно ориентираната продуктова гама, техническата консултация и услугите, иновативната логистична система, както и високото ниво на разпознаване на марката HAUPA са гаранция за успеха на клиентите в технит начинания.

В HAUPA продуктите никога не се разглеждат изолирано – те винаги са решение на проблем. По същия начин компанията се отнася и към разпространението и приложението на всеки продукт. Така компанията разбира философията да бъдеш ориентиран към нуждите на клиента.

Гамата на HAUPA включва три продуктови направления:

  • Всичко за кабела: инструменти и материали за обработка на всякакъв вид кабели и кабелни накрайници.
  • Работа под напрежение: всички видове изолирани обезопасени инструменти за работа до 1000 V и защитно оборудване в съответствие с електротехническите стандарти за работа до 1000 V IEC 60900:2004;
  • Стандартна програма: инструменти – отвертки, клещи, чукове, триони, специализирани инструменти за всякакви приложения, ориентирани към нуждите на потребителите, предлагани в практични и здрави куфарчета, чанти и кутии за инструменти.

Other partners

Schneider Electric

Electrical distribution. Industrial control and a...

Mitsubishi Electric

Factory Automation

COGNEX

Machine vision systems and solutions

Pilz

The spirit of safety

View all our partners