comin soon

Резултат с изображение за scame logoСъздадена през 1963, днес Scame включва 7 завода в Италия и заводи в други части на света с около 800 служители, ангажирани в производството, продаж-бите, техническата разработка и техническото обс-лужване на клиентите. Търговската мрежа на компанията е представена от 7 клона в цял свят и представителства в 77 страни на 5-те континента.

Scame предлага съвременни решения за иновативни, функционални, практични и сигурни продукти, които отговарят на изискванията и нормите за продукти за електроразпределение и електрозахранване навсякъде по света. Високите професионални стандарти за качество позволяват на Scame да бъде реномиран износител на електрооборудване, разработено съвместно с водещи световни производители на базата на дългогодишен опит и ноу-хау.

Продуктовата гама се състои от около 7 000 продукта, произведени и изпитани в съответствие с международните стандарти за качество, гарантирано от европейските стандарти IMQ,VDE, SEMKO и др. Компанията работи с вътрешни фирмени процедури, които контролират всички аспекти, свързани с качеството. Това позволява на Scame да получи сертификат CSQ според стандартите UNI EN ISO 9001.


Резултат с изображение за scame products

Other partners

Schneider Electric

Electrical distribution. Industrial control and a...

Mitsubishi Electric

Factory Automation

COGNEX

Machine vision systems and solutions

Pilz

The spirit of safety

View all our partners