Schneider Electric

Контролери за задвижвания

  

 

  


 

 

 

Modicon LMC058/LMC078Контролери за задвижвания Modicon LMC058/LMC078

Пълен набор от мащабируеми контролери за проектиране на всички ваши приложения, благодарение на един софтуерен пакет, EcoStruxure Machine Expert, включително същите библиотеки за движение, базирани на PLCopen, Embedded I / O и множество полеви шини. Два различни типа контролери за движение, които отговарят на вашите изисквания:

  • Modicon LMC058 - този контролер е оптималното решение за синхронизирано управление на осите и позициониране, включително функции за автоматизация. Modicon LMC058 включва стандартно CANopen master и CANmotion капитан, предназначен за управление на до 8 синхронизирани оси, с производителност от 2 ms за 4 оси.
  • Modicon LMC078 - този контролер е предназначен за компактни машини, които изискват висока производителност в приложенията за управление на движението, както и за управление на системата за управление и комуникация на машината. Modicon LMC078 включва интерфейс Sercos за управление на движението в реално време, един вход за главен енкодер и много вградени комуникационни интерфейси: Ethernet, CANopen, серийни интерфейси и допълнителни модули за PROFIBUS DP, Ethernet / IP. Тяхната висока изчислителна мощност позволява управлението на 8 синхронизирани оси в 1 ms и 16 синхронизирани оси в 2 ms на Sercos, изпълнението на булева инструкция за 2 ns и минимално време на цикъл от 250 μs.

_____________________________________________________________________________________

PacDrive 3 LMC Eco / Pro / Pro 2Контролери за задвижвания PackDrive 3 LMC Eco/Pro/Pro2

Контролерите на PacDrive LMC отговарят на типичните изисквания за автоматизиране на икономиката на широк спектър от машини за производство и опаковане, както и на системата за обработка и монтаж на материали.

С контролерите от серията PacDrive 3 LMC Eco и Pro / Pro2, EcoStruxure Machine предлага мащабируема хардуерна платформа за цялостни решения за автоматизация, включително компонент за логика и движение / роботика.

Започвайки с контролери за синхронизиране на до четири сервооси, PacDrive осигурява мащабируеми характеристики за синхронизиране на 130 сервооси (при скорост на обновяване на мрежата от 1 ms) и до 255 виртуални оси. Всички контролери са съвместими със софтуера, тъй като всички те имат идентичен софтуер на Schneider Electric Logic Motion Runtime. Потребителите могат да програмират до 4,096 динамични електронни камери, работещи паралелно. Програмата може да превключва между електронни дискови дискове по време на работа. Всички контролери имат интегриран PLC (5 μsec за 1000-битови инструкции).

Other partners

Mitsubishi Electric

Factory Automation

COGNEX

Machine vision systems and solutions

Pilz

The spirit of safety

WAGO

Cage clamp connection technology

View all our partners